Борис Джонсън и Джеръми Корбин проведоха първия телевизионен дебат преди

...
Борис Джонсън и Джеръми Корбин проведоха първия телевизионен дебат преди
Коментари Харесай

Без явен победител приключи първият дебат между Борис Джонсън и Джеръми Корбин

Борис Джонсън и Джеръми Корбин организираха първия ефирен спор преди изключителните общи избори, планувани на 12 декември, без да има очевиден победител. Аудиторията в залата на телевизионния канал ITV, където се състоя дебатът, обаче се смя и на двамата водачи за някои техни изказвания.



Двамата партийни водачи надали изненадаха изключително феновете. Изненада ненапълно това, че Джонсън нямаше доста какво да каже по наболели вътрешни проблеми и непрекъснато пресрочваше отреденото му време постоянно с мантрата „ Брекзит би трябвало да бъде изпълнен “. Джеръми Корбин бе по-конкретен, демонстрирайки по-задълбочено познаване на проблемите, само че Борис Джонсън напипа слабото място на водача на лейбъристите с не изключително ясната му позиция за Брекзит и насочи ясно обръщение към аудиторията, че лейбъристите бавят Брекзит.

Проучване на YouGov неотложно след дебата сподели, че 51 % от интервюираните считат, че Джонсън се е показал по-добре против 49 на 100 за Корбин. Ето в резюме какво съобщи политическият редактор на Би Би Си Лора Кюнсбърг: „ Не е несъмнено в действителност кой завоюва и кой загуби. Джонсън не направи гаф, Корбин не съумя да нанесе удар. Това, което направи усещане бе, че аудиторията се смя и на двамата. На Джонсън, че споделя истината и на Корбин, че има ясна политика за Брекзит “.

Повечето наблюдаващи считат, че двамата противници са си поделили двата рунда – Джонсън е спечелил този за Брекзит, а Корбин – за здравепозването и останалите проблеми.

  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР