Борис Джонсън е окончателно пред развод, написа британският таблоид "Сън".

...
Борис Джонсън е окончателно пред развод, написа британският таблоид "Сън".
Коментари Харесай

Кръшкачът Борис Джонсън напъден от жена си?

Борис Джонсън е дефинитивно пред бракоразвод, написа английският таблоид "Сън ".

Бившият външен министър на Обединеното кралство и кмет на Лондон от 2008 до 2016 година е бил напъден от фамилното огнище от втората си брачна половинка Марина Уилър, откакто бил заловен в крачка със своя държанка. Жълтото издание напомня, че Уилър го е олепвала към този момент два пъти в невярност. Първият път бе през 2004 година, когато той е въртял обич с публицистиката Петронела Уайът и шест години по-късно. Тогава Джонсън е имал интимна връзка с изкуствоведката Хелън Макинтайър, от която той се е сдобил с рожба.

"Определено чашата на търпението на Уилър е преляла ", разяснява "Сън ". Медията показва, че адвокатката и правозащитничката към този момент е подала молба за преустановяване на 25-годишния си брак,от който двамата имат три деца. "Предишните две забежки бяха простени, само че в този момент към този момент няма благосклонност за кръшкача ", написа още жълтият вестник.

Според "Сън " с изключение на от брачна половинка Джонсън може да се лиши и от значим асистент. Уилър постоянно е съветвала своя брачен партньор по редица въпроси. Евентуалният бракоразвод на семейство Джонсън може да навреди на рейтинга на държавното управление на Тереза Мей, който среща все по-голяма опозиция поради проблеми в договарянията с Брюксел за излизането на Кралството от Европейския съюз (Брекзит).

Джонсън преди няколко години бе намесен в още една връзка. През 2013 година, както към този момент писахме, тогавашният английски министър председател Дейвид Камерън свика незабавно съвещание на кабинета. Причината на изключителното събиране бе връзка на тогавашния първи посланик със брачната половинка на министър-председателя Саманта Камерън.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР