Борис Джамбазов от Велинград, който беше обявен за национално издирване,

...
Борис Джамбазов от Велинград, който беше обявен за национално издирване,
Коментари Харесай

Велинградчанинът, обявен за национално издирване, е открит

Борис Джамбазов от Велинград, който беше разгласен за национално търсене, откакто изчезна мистериозно на 27 ноември, е открит нощес в Стамболийски, научи „ Дарик “. Около 19:30 часа мъжът е бил спретнат в Районното ръководство в града, откъдето по-късно е предаден на околните му. Той е в положително здравословно положение само че е имал охлузвания, за които не се знае дали са от рухване или е обичай.

Те оповестиха за изгубването му в обществените мрежи на 28 ноември, като съвсем незабавно подадоха и сигнал в полицията, а преди този момент сами бяха претърсили всички обитаеми места към Пазарджик и Пловдив. Следите на възрастния човек се губят от понеделник сутринта, когато се качва на рейс от Велинград за Пазарджик, с цел да отиде на ТЕЛК. Не стига до комисията, а околните му схващат, че персоналната му карта е открита на автогарата в Пазарджик, а телефонът му - в Пловдив. Впоследствие се разбра, че и документът е открит в Пловдив и е предаден в Пазарджик.

Как изчезналият мъж е стигнал от Пазарджик до Пловдив, а оттова - и до Стамболийски, следва да се обяснява. Както и повода за охлузванията му.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР