Борис Дали успя да предизвика културен шок с новото си

...
Борис Дали успя да предизвика културен шок с новото си
Коментари Харесай

Борис Дали втрещи с вулгарен текст в новата си песен! Феновете разочаровани от цинизми

Борис Дали съумя да провокира културен потрес с новото си парче „ Няма да съм твой “, разбра HotArena.

Досега артистът залагаше на лирични текстове, само че очевидно рецесията го е принудила да прибегне до вулгарностите, които станаха всекидневие в плановете на попфолк, поп и хип-хоп звездите. „ Мина време аз съм различен, ти си друга. Аз се смях, ти остана си „ к*рва “, пее бобовдолският славей, писа „ Шоу “.

В новото парче и видео на постоянно усмихнатия Борис става въпрос за материалните дами, които се продават на заможни мъже. Неговият воин в песента е зарязан от приятелката си, която хуква при различен със скъпа кола. Не след дълго нещата се трансформират и на него му провървява в живота.

Има си нова другарка и купува къща на остарялото си гадже и нейната мутра. Той става очевидец на скандал сред двамата и по какъв начин брутално е изтикана от скъпия му джип. Сценарият е настоящ за времето си и слага за полемика проблем на младите девойки, които загърбиха любовта и се трансфораха в послушни държанки на мутри и предприемачи.

За клипа Борис получава хвалебствия, само че текстът не е признат по този начин задушевно, или по-скоро думата „ к*рва “.

Свикнахме в текстовете към този момент да няма никаква цензура. Да пеят такива нелепости Криско, Гери-Никол, Теди Александорва – да, само че от Борис Дали не сме го очаквали. Не му стои добре на него да бъде пошъл. Подобен потрес изпитах преди година, когато Десислава се пусна по течението и запя „ майната ти на тебе и на всички като тебе “, гласи един от мненията в обществените мрежи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР