Борис Дали се оказа многостранен талант, който е на ти

...
Борис Дали се оказа многостранен талант, който е на ти
Коментари Харесай

Борис Дали счупил гардероб заради Преслава

Борис Дали се оказа многостранен гений, който е на ти и с премахването на отрицателни сили и “лоши очи “, написа

Изпълнителят има специфичен обред с гасене на кибритени клечки във вода, само че не желае да издаде на глас какви тъкмо думи споделя, до момента в който трае процедурата. И хубаво прави - тези думи си остават загадка, която не трябва да се изрича пред други, с цел да работи, настояват осведомени. Преди няколко години Дали е избавил колежката си.

" Имахме много забавна преживелица с, бяхме дружно на присъединяване в Палма де Майорка. И нали знаеш, че има неприятни очи, които, като те погледнат, и хващаш уроки. Вечерта се прибрахме в хотела, а тя непрестанно повтаряше, че ѝ е неприятно, боли я глава. Аз ѝ споделих, че ще ѝ пригася вода. „ Нали знаеш по какъв начин вършат бабите: гасят клечки във вода и се оправяш! “ Но в Палма няма като при нас дървета и клечки на всички места. Излязох от хотела, поогледах се, само че единствено палми – няма кибрит, няма дървета, няма клечки. И почнахме да се чудим с от кое място да намерим клечки “, споделя с усмивка той.

Певецът добавя „ В стаята имаше един дрешник - пробвах се да отчупя от неговите дъски. И внезапно, като дръпнах по-силно, той напряко се разпадна на земята целият. И започнахме да се тормозим, тъй като хотелът беше много прекрасен и какво ли ще си кажат за нас - що ли са правили тия, на каратисти ли се вършат и така нататък Но все пак пригасих вода на и тя се оправи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР