Борис Бонев подкрепил ДБ за премахването на евтиния градски транспорт

...
Борис Бонев подкрепил ДБ за премахването на евтиния градски транспорт
Коментари Харесай

Бонев призна: Подкрепих премахването на картата за една линия, не разбирам недоволството

Борис Бонев подкрепил Демократична България за премахването на евтиния градски превоз
„ Ако имаш единствено за една линия то това лимитира пътуването “, по този начин общинският консултант от „ Спаси София “ Борис Бонев дефинира промяната и оскъпяването на новите услуги в София. По думите му, в случай че даден човек употребява карта за една линия и му се наложи да употребява друга линия е допустимо да избере да избере автомобил, по тази причина и е взето решението тази услуга, употребена от десетки хиляди столичани да бъде отстранена.

„ Давам си сметка, че това е огромен проблем за немалка група хора, само че изследването демонстрира, че под 10% са употребили карта за една линия. Поскъпването за тях е 7 лв. на месец “, установи Бонев, само че продължава да убеждава, че годишната карта е по-изгодна.  

Бонев най-общо отбрани промяната, а минусите отдаде на неприятната реклама. По отношение на  най-евтините варианти - карта за една линия, месечните карти за метрото и талоните от 10 билета. „ Предложението е на двамата съветници от „ Демократична България “, само че - да, поддържах го, моят автограф стои там “, призна в последна сметка Бонев пред „ Сега “.  

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР