Борис Бонев отсече, че нищо не прощава на Бойко Борисов.

...
Борис Бонев отсече, че нищо не прощава на Бойко Борисов.
Коментари Харесай

Борис Бонев отсече: Знаете, че нищо не прощавам на Борисов

Борис Бонев отсече, че нищо не прости на Бойко Борисов. Този път обаче Политическа партия са го надминали.

SafeNews разгласява коментара му без редакторска интервенция:

Гледам в британските групи във ФБ за Банско каква подигравка има с изявленията, че тунелът Железница щял да бъде отворен, най-сетне, на 19 февруари. Лошо обмисляне било довело до забавянето.

Знаете, че нищо не прощавам на Борисов. Но до момента да го беше направил

Какви некадърници се изредиха в последните 4 години, а ние наивно мислехме, че пристигнала свободата! И го надминаха по обири, в случай че изобщо е допустимо.

По-рано през днешния ден край тунел Железница още веднъж се образува километрично запушване

До откриването на тунел Железница стига, откакто тунелът заставам две години подготвен, само че затворен поради свлачище в непосредствен сектор. В момента по укрепването на свлачището текат единствено довършителни работи, които ще продължат и след откриването на трасето.

Откриването на сектора от Благоевград до Симитли се чака да приближи пистите на Банско и плажовете на Бяло море с близо час до София в пикови дни.

Най-осезаем ще бъде резултатът за пътуващите в посока столицата. За тях километричните колони, които се образуваха в края на всеки летен уикенд или общ брой от празнични дни, остават в предишното, а по целия път Банско – София към този момент няма да има нито една запушалка.

Облекчение ще има и за идващите от Гърция. В посока и Банско, и Гърция обаче тапата се чака просто да се реалокира от Благоевград към Симитли, където автомагистралата свършва. Окончателното унищожаване на трудностите по пътя ще се случи едвам след построяването и на последния оставащ сектор от автомагистралата – този през Кресненското дефиле.

Още отзиви четете в категорията Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР