Борис Бонев направи показно на кмета Терзиев, показвайки как ако

...
Борис Бонев направи показно на кмета Терзиев, показвайки как ако
Коментари Харесай

ГЕРБ им смъкна гащите, при това в ефир! Настина ли вече Борис Бонев е шеф на Терзиев?

„ Борис Бонев направи показно на кмета Терзиев, показвайки по какъв начин в случай че той не е претендент за ръководител, няма да има работещ общински съвет. Това държанието на ПП-ДБ-СС е водевилно и щеше да е комично, в случай че не продължаваше заложническата рецесия на Терзиев. “
Така общинският консултант от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили Георги Георгиев разяснява обстановката в Столичния общински съвет през вчерашния ден. И на третото съвещание на съвета не бе определен ръководител. Лидерът на „ Спаси София “ Борис Бонев отдръпна кандидатурата си, само че при гласуването съветниците от Политическа партия – Демократична България – Секретен сътрудник гласоподаваха с недействителни бюлетини.
„ Месец след изборите най-голямата политическа група в общинския съвет не съумява да сформира болшинство. Работата на общината е блокирана, а кметът Васил Терзиев остава пленник на персоналната упоритост на Борис Бонев да е ръководител на съвета непременно “, напомни Георги Георгиев.
„ Основният въпрос е кой е водачът на спечелилата изборите коалиция – кметът Терзиев или съветникът Бонев? Дотук във вътрешната борбата за превъзходство надвива Бонев.
Надявам се кметът Терзиев като законния водач, спечелил доверието да ръководи столицата ни, да прояви водачество и да покаже ясно кой води хорото и най-много накъде. Решаването на лидерския въпрос в групата ПП-ДБ-СС е основополагащият въпрос за работата на новия кмет “, споделя по този мотив Георгиев.
Първата задача пред кмета и обединението му ще е да се дефинират политически – леви или десни са, акцентира общинският консултант от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили.
В битката за постове и за разплащане на предизборните сделки, сътрудниците не мислят за най-важното – хората и техните грижи, които сме определени да решаваме дружно, акцентира Георгиев. И разгласява линк към гостуването си в ефира на Bulgaria ON AIR.
Ето и цялостния текст на обявата му във Facebook:
Месец след изборите най-голямата политическа група в общинския съвет не съумява да сформира болшинство. Работата на общината е блокирана, а кметът Васил Терзиев остава пленник на персоналната упоритост на Борис Бонев да е ръководител на съвета непременно.
Вчера Борис Бонев направи показно на кмета Терзиев, показвайки по какъв начин в случай че той не е претендент за ръководител, няма да има работещ общински съвет. Това държанието на ПП-ДБ-СС е водевилно и щеше да е комично, в случай че не продължаваше заложническата рецесия на Терзиев.
Основният въпрос е кой е водачът на спечелилата изборите коалиция – кметът Терзиев или съветникът Бонев? Дотук във вътрешната борбата за превъзходство надвива Бонев.
Надявам се кметът Терзиев като законния водач, спечелил доверието да ръководи столицата ни, да прояви водачество и да покаже ясно кой води хорото и най-много накъде. Решаването на лидерския въпрос в групата ПП-ДБ-СС е основополагащият въпрос за работата на новия кмет.
Първата задача пред кмета и обединението му ще е да се дефинират политически – леви или десни са и по този начин да обезпечат на София устойчиво ръководство с ясно болшинство.
В битката за постове и за разплащане на предизборните сделки, сътрудниците не мислят за най-важното – хората и техните грижи, които сме определени да решаваме дружно.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР