Борис Бонев избухна: Тяхната сглобка е на база финансов-икономически стимул“.

...
Борис Бонев избухна: Тяхната сглобка е на база финансов-икономически стимул“.
Коментари Харесай

Борис Бонев избухна: „Тяхната сглобка е на база финансов-икономически стимул“

Борис Бонев избухна: „ Тяхната сглобка е на база финансов-икономически тласък “. Това разгласи общинският консултант от ПП-ДБ-СС, откакто той и сътрудниците му напуснаха съвещанието на СОС тази седмица.

„ Напуснахме съвещанието, тъй като нямаше смисъл след всички опити за нормализиране на обстановката за избор на комисии да останем и да легитимираме завладяването на СОС в ГЕРБ. Няма по какъв начин с 23 общиснки съветници да управляваш. Пролича си кой е болшинството “.

„ Георги Георгиев знае, че в СОС има адатор, който автоматичноо гаси осветлението в 22.00 часа. Използват нещо толкоз обикновено, с цел да сипят неистини в ефир “, доплни Бонев.

Трябва да се търси отговорност от тези, които си прокараха политиката за комисиите – ГЕРБ, Българска социалистическа партия, „ Синя София “ и отцепниците от „ Възраждане “, съобщи той. „ Те всички съумяха да се обединят без никакви проблеми. Това значи, че тяхната сглобка е на база финансов-икономически тласък. Двете най-важни комисии бяха дадени на ГЕРБ, това им го осигуриха всички останали партии, уточни още общиснкият консултант. 

Според него Героги Георгиев не е взел участие в договарянията за ръководители на комисии.

„ Предложих ръководителите на комсиии да не се избират в четвъртък. Ако три месеца не сме съумели да се разберем за ръководител, за ден да успеем да се разберем за комисии е малко евентуално. Всички останали споделиха, че през днешния ден би трябвало да се работи. Ние се съгласихме Българска социалистическа партия да имат ръководител на Комисията по опазване на здравето и превоз. А герб да вземат комисиите по стопанска система и обучение. Ние давахме на Българска социалистическа партия това, което по този начин или другояче получиха, за какво те избраха ГЕРБ. Всяка една среща, която имахме с Българска социалистическа партия те започваха с „ желаеме проверка на ръководството на ГЕРБ “, изясни Бонев.

Според него има сделка сред водачите на партиите за разпределение на председателските места в комсииите в СОС.

На въпрос ще се стигне ли до нови избори в София, Бонев отговори: Поредна конспирация. 

„ Стана ясно, че след преброяването на флашките за Васил Теризев има повече гласове от регистрираните. Ние не се тормозим от нови изброи. Притесняява ни, че представители на ГЕРБ, отпред с Бойко Борисов споделя, че съдът ще вземе решение за нови избори. Това е необичайно, тъй като би следвало съдът да е самостоятелен “, разяснява още Борис Бонев.

Източник: бТВ

Още вести четете в графа „ България “

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР