Борис Бонев е бил най-високо платеният общински съветник в Столична

...
Борис Бонев е бил най-високо платеният общински съветник в Столична
Коментари Харесай

Борис Бонев взимал над 9000 лв. на месец като общински съветник

Борис Бонев е бил най-високо платеният общински консултант в Столична община. Над 3000 лева е получавал от главно заплащане като общински консултант. Правилото за установяване на приходите на общинските съветници е междинната работна заплата в общината, която е към 2000 лева.да се усилва с коефициент 1.5, т.е. 3000 лева Бонев е вземал в допълнение и пари като член на Управителният съвет на Столичния приватизационен фонд.
В медиите излязоха изявления и изявленията с Георги Кадиев и Методи Лалов, че там Бонев е получавал 4000 лева като съвещанията не са били повече от 2 пъти в месеца. Отделно е имал и заплащане от 1392 лева, че взе участие 2 пъти месечно в работата на Общинския съвет. Бонев е взимал и една минимална заплата от 780 лева като член на Комисията за спор на ползи към СОС.
Сега упоритостите на Борис Бонев са още по-големи. Като дясна ръка на претендента за кмет на ПП-ДБ Васил Терзиев, Бонев желае да е Председател на Общинския съвет. Но с цел да се случи това му би трябвало " Сглобка " с ГЕРБ и 31 гласа. ПП-ДБ имат единствено 23, като няма късмет нито Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ, Синя София и Вътрешна македонска революционна организация да го поддържат. Така че на глезеното дете на предходния Общински съвет Бонев му трябват 14-те гласа на ГЕРБ. Той, несъмнено, ще ги получи. И тогава може да бие върха си от 9000 лева.на месец.

ЕМИЛИЯН КЪНЧЕВ
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР