Борис Бекер ще се завърне на тенис корта като треньор

...
Борис Бекер ще се завърне на тенис корта като треньор
Коментари Харесай

Пандизчията Бекер се завърна в тениса

Борис Бекер ще се завърне на тенис корта като треньор на датчанина Холгер Руне, заяви самият той в подкаст на Евроспорт.

" Мога да потвърдя, че съм треньор на Холгер Руне. Моят график го разрешава и постоянно съм се интересувал от Холгер, тъй като той играе с толкоз доста темперамент и отдаденост ", сподели германецът.

Руне, който сега е на шесто място в международната класация на АТР, е " елмаз, който се нуждае от гланциране ", счита германецът. Преди това скандинавецът работеше с Патрик Муратоглу.

Наскоро Бекер се завърна като ефирен коментатор, откакто бе освободен от английски затвор през декември поради дъначни измами.

Като треньор Бекер имаше триумфи с 24-кратния притежател на трофеи от Големия шлем Новак Джоковочи сред 2013 и 2016. Както Джокович сподели един път Руне също има прочувствени прояви, което харесва на Бекер.

Той ще бъде треньор на Руне за първи път на АТР 500 шампионата в зала в Базел, който стартира в събота. Той желае да му помогне да се класира за финалния шампионат на АТР в Торино. " Това е огромната цел ", споделя Бекер.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР