Борис Бекер преживя тежък удар през 2017 година, когато трябваше

...
Борис Бекер преживя тежък удар през 2017 година, когато трябваше
Коментари Харесай

След неуспешен опит да погаси дълговете си: Бекер отново е изправен пред съда

Борис Бекер претърпя тежък удар през 2017 година, когато трябваше да разгласи фалит, защото не съумя да изплати задълженията си към банката " Arbuthnot Latham & Co.A ", а опитът му да избегне банкрута посредством дипломатическа работа като аташе за Европейския съюз по спортни, културни и филантропични въпроси, се оказа несполучлив.

Сега някогашният треньор на Новак Джокович е свикан от още веднъж да се изправи пред съда в Southwark Crown Court. Това идва вследствие на обвиняванията към германеца, че не е извършил отговорностите си за откриване на информация и не е дал своите тенис титли в опит да събере средства за споразумяване на задълженията си от 65 милиона $ ( 50 милиона английски лири). Сред оценките, които именитият играч трябваше да трансферира, са купата от Уимбълдън 1985 година, както и трофеите от Откритото състезание на Австралия през 1991 и 1996 година. Предполага се, че общата стойност на гореспоменатите купи се равнява на 2,3 милиона $, или 1,8 английски лири.

Бекер също по този начин е упрекнат и в източване на стотици хиляди лири, които е прехвърлял в сметки, принадлежащи на някогашните му съпруги Барбара и Шарли. В момента най-великият немски тенисист е изправен пред триседмичен правосъден развой и ще бъде подкрепят от потреблението на преводач.

Източник: Tennis Head

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР