„Борим се за всеки пациент, увери в предаването „Тази сутрин

...
„Борим се за всеки пациент, увери в предаването „Тази сутрин
Коментари Харесай

Шефът на "Александровска": Не мога да гарантирам, че всеки медик ще е усмихнат, но се борим за всеки пациент

„ Борим се за всеки пациент ", увери в предаването „ Тази заран " по bTV шефът на УМБАЛ „ Александровска " доктор Костадин Ангелов.

Той акцентира, че лекарите в лечебното заведение са си свършили работата и са създали всичко належащо по случая със 74-годишния пациент, който умря в Александровска болница, откакто беше отпратен от „ Пирогов ". Проверката на здравното министерство не сподели нарушавания в лечебното заведение.
Директорът на Александровска болница беше безапелационен, че при тях не е юридически опит пациентът да бъде прехвърлян на друго място.

Д-р Ангелов сподели електрокардиограма, направена в 18:26 ч., откакто инспекцията на здравното министерство сподели, че пациентът е дошъл в Александровска болница в 18:25 ч.

По думите му в тежки моменти времето за околните на пациентите тече доста постепенно.

„ Всичко е направено по стандарт, само че вътрешното чувство на индивида е, че нищо не се случва и че времето тече постепенно ", акцентира шефът.

„ 1600 души работят в нашата болница. Аз не мога да подсигурявам, че всеки един от тях ще е ухилен и привлекателен 24 часа в денонощието. По-важното е да си свърши работата професионално, да е сигурен на работното си място ", уточни той.

Според него всички тези случаи водят до боязън у лекарите. „ Искам лекарите да бъдат сигурни в това, което вършат ", акцентира доктор Ангелов.

„ Ние се сблъскваме с болката всекидневно. На месец в кабинетите влизат 3000 души. Ние живеем с тази болежка, носим я у дома ", сподели доктор Ангелов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР