Борим се да се въведе пътно убийство. Чакаме с години

...
Борим се да се въведе пътно убийство. Чакаме с години
Коментари Харесай

Учители на убитото 15-годишно момче на пътя в София: Спрете това безумие! Човешкият живот е безценен

Борим се да се вкара " пътно ликвидиране ". Чакаме с години експертизи и проби и решения на съда, сподели майката на починалото дете Петя Иванова
Пред столичното 32-ро учебно заведение в София се събра управлението и някогашни преподаватели на убития в събота 15-годишен Филип на ул. Гурко. Сред тях е директорката на учебното заведение Нели Костова и някогашния класен началник на момчето - Радка Караджова.

Караджова схванала за случилото се от новините.

Не знаех, че става дума за Филип. Не за първи път нашето учебно заведение дава жертва на пътя, сподели още Караджова.

В същото учебно заведение е учил и блъснатия преди няколко месеца дружно с приятелката си на бул. Сливница Явор, който също почина. 

Един прелестен човек си отиде. Той не е единствено дете на своето семейство. Аз съм класен началник на неговата сестра. Ще създадем всичко допустимо да знаят, че не са сами, това са нашите деца, сподели още Караджова. Трябва да ги учим, че не може да се качват пияни на колите, както и че отговорността не е в личния им живот. Ние сме част от обществото. Ако не кажем стоп на тази полуда, няма кой да ни помогне, добави някогашният класен началник.

Директорът на учебното заведение Нели Костова също присъстваше. И Явор и Филип са прелестни младежи. Те няма да станат татковци в никакъв случай. Това безумство би трябвало се спре. Тя добави, че на ул. " Пиротска ", където се намира учебното заведение, прехвърчат коли всеки ден. Въпрос на време е да се случи случай и там. Спрете това безумство, прикани тя.

Майката на починалото дете Петя Иванова също бе там и описа за срещата с управляващите през вчерашния ден. 

Присъстваха родителите на Явор и Ани. Взеха се доста значими решения - от през днешния ден ще се назначи комисия, която да се занимава. Борим се да се вкара " пътно ликвидиране ". Чакаме с години експертизи и проби и решения на съда.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР