Bordoll е първият публичен дом с висококачествени силиконови проститукти. Намира

...
Bordoll е първият публичен дом с висококачествени силиконови проститукти. Намира
Коментари Харесай

Секс от неживо поколение

Bordoll е първият обществен дом с " висококачествени силиконови проститукти ". Намира се в Дортмунд, Германия и отвори порти в средата на октомври. По-рано тази година - през месец март, сходен на него се появи в Барселона.

Както несъмнено се досещате, става въпрос за характерна услуга, която задоволява потребността от секс, за която се заплаща. За разлика от познатите на всички стандартни обществени домове, тук услугата е " предлагана " от нежив сътрудник - кукла.

Bordoll е благосъстоятелност на 29-годишната Евелин Шварц и разполага с няколко стаи в друга тема за основаване на същинска еротична приятност. В момента Евелин има 18 секс кукли от първокачествен медицински макромолeкулен силикон, които отдава чартърен на цени от 50 евро за половин час за една кукла до 1150 евро за 12 часа за две кукли.

" Материалът, от който са направени куклите, е безусловно безопасен за хората и има документи за качество от ROHS, REACH и FDA ", споделя Евелин.

Реалистично обработената кожа на куклата е съвсем като същинска на досег . Крайниците се движат свободно, с цел да заемат всевъзможни пози. Няма я и неприятна миризма на химия, позната от надуваемите гумени манекени.

 Кукла

Кукла "истинска действителна жена "

" Куклите тежат от 15 до 53 кг., имат лично име и всяка е с неповторима осанка ", продължава обясненията си Евелин. Внася ги от Азия, където са извънредно известни. Всяка коства към 2000 евро.

Според уеб страницата на обществения дом, а и съгласно самата Евелин, куклите са от " извънредно високо качество ". " Дамите са " жени-мечти ", дефинира ги тя и твърди, че те са " постоянно подготвени " и са " без затруднения ".

 Кукла мъж

Кукла мъж

Вземи този азбучник

На уеб страницата са изброени всички варианти за " допустима услуга ", които " пасивно се правят " от 18 кукли . От своя страна, те са подредени съгласно желанията: има такива, които оптимално се приближават до типа и чувството за действителна, същинска жена; други дават отговор на търсенето за кльощава или за такава с едро дупе и гърди; има кукла мъж, както и известните с британското shemale - транссексуална жена с мъжки сексуален орган.

Но фантазията не се лимитира дотук. Има и такива, които са като взети от характерни жанрове в литературата и анимацията . Така в Bordoll ще намерите кукли, основани като герои от фентъзи разказ, както и от присъщите японски анимации манга и аниме.

 Кукла

Кукла "фентъзи "

Ако обаче и изброените разновидности не дават отговор на вашата фикция, тогава съществува опцията (и в Bordoll я насърчават) клиентът да носи облекла , с които да облича и преобразява своята партньорка по собствен усет.

Реакциите

Макар и факт от средата на месеца, общественият дом се радва на огромен интерес от страна на хората. Куклите са наемани към 12 пъти всеки ден от мъже от всяка възраст и от цялата страна.

" 70% от клиенти се връщат повторно ", споделя Евелин. " Има и гости с " толерантни " съпруги , които чакат на открито в колата, до момента в който половинките им вършат секс с кукли от силикон. "

Понякога, несъмнено, стават и произшествия . " Наскоро се наложи да заменя една от най-популярните ни кукли, тъй като клиент - без да желае, я беше развалил. "

 Кукла

Кукла "аниме "

Къде отиде етиката

Каквото и да се споделя, този обществен дом е реалност. След като има търсене, ще има и предложение. Всъщност, наклонността е международна и факторите, които в началото я задвижват и не престават да я тласкат напред и нагоре, задават голям брой въпроси, включително и доколко сходна процедура влиза в границите на етичното.

Нека не забравяме също, че промишлеността се възползва от проблемите с интимността, които имат доста хора през днешния ден. А секс куклите, както и секс роботите не са от през вчерашния ден. Те оферират решение на проблем . Затова и против съществуването на Bordoll не може да се размахва пръст прекалено. В последна сметка оцеляването му зависи от пазарни правила.

Накрая, прибавяме още два обстоятелството към въпросите за размисъл. Първият идва от Дейвид Леви, който е създател на книгата " Love and Sex with Robots: The Evolution of Human-Robot Relationships ", излязла на пазара още през 2007 година

В изявление за Time той споделя: " Не виждам нищо неприятно от етична позиция, че имам полови взаимоотношения с роботи. " Според него сексът с роботи може да докара до редица изгоди, като да вземем за пример справяне със самотата на хора, които имат проблем със основаването на връзка.

Тези негови убеждения са подкрепени и от скорошен отчет от Фондацията по роботика във Англия, в който се твърди, че роботите могат да доведат до " гражданска война " в секса и да оказват помощ на тези, които се борят с интимността в действителния живот.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР