Бордей само със секс кукли привлича разнообразна клиентела в германския

...
Бордей само със секс кукли привлича разнообразна клиентела в германския
Коментари Харесай

Млада жена върти бордей със секс кукли в Германия

Бордей единствено със секс кукли притегля разнообразна клиентела в немския град Дортмунд. Върти го 29-годишната Евелин Шварц.


In: Sex dolls only brothel opens in ; $85/hr.
— Hyper Observer (@HyperObserver) Собственичката е нарекла бардака „ Бордол “ (Bordoll ), което е комбиниране от британските думи за “бордей ” (bordello) и кукла (doll). Шварц твърди, че мястото се радва на известност , като „ подчинените “ й са заети по 12 пъти дневно при цена от 80 евро на час .

Тя споделя, че в бордея се отбиват разнообразни мъже – от безработни, получаващи помощи, до съдии . Две трети от тях се връщат, като Шварц счита, че това се дължи на първо място на любознание.

 
(PHOTOS) Germany Opens It’s First Sex Doll-only Brothel In Dortmund, As Men Now Prefer Dolls To Real Prostitutes
— KhittsMedia.com (@khittxyofficial) Труженичките в бордея са 11 кукли за обич, на които собственичката е дала имена. Всяка от тях тежи към 30 кг, само че се разграничават по растеж, цвят на косата и размер на гръдната обиколка , а една от тях е „ одрала кожата “ на японска аниме героиня. Шварц внесла куклите от Азия на цена към 2000 евро едната.
 
Meanwhile in Dortmund...

Bordoll houses 11 silicon dolls and rents them out for €80 (£71) an hour.

The 11 dolls...
— Dr. CM Wong (@koshime) И макар че бордеят е отворил неотдавна собственичката към този момент признава и за първия случай – буен клиент счупил своята партньорка. И трябвало да я заменят с нова, споделя Евелин, представена от английския „ Мирър “.

Междувременно по-рано тази година стана ясно, че секс кукла с името Фани е по-предпочитана от същинските проститутки във вертеп във Виена. След като бе изложена пред аудитория в търговски център пък, силиконовата хубавица Саманта се счупи заради прекалено любознание от страна на посетителите.

Вижте още за секс куклите:



Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР