Бордът на директорите на Монбат АД инициира процес по назначаване

...
Бордът на директорите на Монбат АД инициира процес по назначаване
Коментари Харесай

Монбат АД си търси нов изпълнителен директор, назначава прокурист

Бордът на шефовете на Монбат АД инициира развой по назначение на нов изпълнителен шеф, следвайки оставката на Атанас Бобоков, оповестиха от сдружението. Междувременно Бордът назначи Димитър Костадинов като втори пълномощник, който да поеме управлението на компанията и да подсигурява продължаването на нормалната активност.
Припомняме, че Бизнесменът Атанас Бобоков разгласи, че се отдръпва от поста изпълнителен шеф на компанията за батерии Монбат АД. Това излиза наяве от негово изказване, публикувано от компанията до борсата. Той обаче остава ръководител на Съвета на шефовете. " С оглед стабилността на представляваната от мен компания Монбат АД и граденото с години доверие на вложителите с актуалното декларирам, че се отдръпвам от поста си на Изпълнителен шеф на сдружението Монбат АД ", се споделя в известието на уеб страницата.
Атанас Бобоков и брат му Пламен Бобоков, са измежду арестуваните за аферата с отпадъци, в която беше забъркано и името на към този момент някогашния заместник-министър на околната среда и водите Красимир Живков. Разследването е за проведена незаконна група, търгувала с импорт на боклуци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР