Борчове за над 400 бона е натрупала чалгарката, показват документи

...
Борчове за над 400 бона е натрупала чалгарката, показват документи
Коментари Харесай

За Това Се Мълчи! Ето Кое Притисна Гринго Да Се Вкара В Схемата! За Ужас На Всички Софи Маринова Е

Борчове за над 400 бона е натрупала чалгарката, демонстрират документи в Търговския указател. Макар и съвсем всекидневно да има участия, а хонорарите й да са съществени, Софка към този момент няколко години по този начин и не може да си върне заемите. След многочислени отсрочвания кредиторите вземат решение да си съберат парите наложително. С помощта на съдия-изпълнител са запорирани двете компании на певицата.

На банка певицата дължи 302 907 лв. заем, главница, лихви и санкции за закъснение и спомагателни 46 бона такси по дело и разходи към съдия-изпълнителя. Отделно от това Софка не е върнала в точния момент и други 30 бона на компания за бързи заеми. Заедно с адвокатските хонорар, правосъдни такси и наказателни лихви към сумата се натрупват и други съвсем 30 хиляди лв., демонстрират запорните известия.

По закон кредиторите имат право да продадат имуществото на компаниите, с цел да си получат парите. Двете сдружения на Софка обаче нямат нищо на свое име. За това съгласно адвокати напълно скоро следва запор и на жилището в София и къщата в Етрополе, притежавана от певицата. Според осведомени процедурата по продажбата на жилището с повърхност 187 квадрата е допустимо да стартира до седмици. Преди това певицата би трябвало да бъде изгонена оттова, с цел да почнат огледи от кандидат-купувачи.

Предстоящият банкрут на Софка е признат извънредно тежко от приятеля й Тодор Давидов, настояват хора от фолксредите. Отчаян от задаващия се финансов провал и позорен скандал, Гринго стартира трескаво да търси пари, с цел да се разплати с кредиторите, написа всекидневник.

В опит да се измъкнат от рецесията Софка и Гринго вземат решение да провеждат концерт в " Арена Армеец ". Надеждите им са, че приходите от билети и спонсори ще стигнат да се върнат заемите. Повод е 20-годишнината на сцената на Софка. Концертът обаче е чак през декември, а гаранция, че пари ще се изкарат няма, подозират хора от чалга средите, написа Пик.

След голям брой отводи от другари за финансова помощ, Гринго се принудил са ги изкара с закононарушения. Така дружно с авера си Стефан Сливков пробват да изнудят айтоския предприемач Асен Атанасов. Под опасност, че ще убият фамилията на предприемача, те му желаят 50 бона рекет. Номерът с изнудването не минава и след сигнал в полицията от жертвата двамата пишман рекетьори са задържани.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР