Борбената Никол Георгиева от Велико Търново, която страда от сарком

...
Борбената Никол Георгиева от Велико Търново, която страда от сарком
Коментари Харесай

Момиче от Търново се бори с тежка болест, предстои пета химиотерапия

Борбената Никол Георгиева от Велико Търново, която страда от сарком на Юинг, към този момент мина през четвъртата си химиотерапия и в този момент фамилията ще пътува още веднъж за София, тъй като индикаторите са ниски. В края на месеца се чака и петата химиотерапия, която е предпоследна. Отговор от Фонда за лекуване на деца, на който фамилията разчита за средства за лекуване в чужбина, към момента няма. А след последната  химиотерапия, в България няма какво да се направи за 14-годишното дете и Ники би трябвало да замине за интервенция във Франция.

Първоначалната оферта на френската клиника беше 350 000 евро, само че откакто шест курса химиотерапия са извършени у нас, офертата ще падне може би до 290 000 евро. Близките на момичето, обаче са предизвестени, че крайната цена на интервенцията ще стане ясна, откакто приключат химиите и се види положението на тумора след вливанията. До момента е събрана половината сума.

„ Сърдечно благодарим на всички, които се включиха и направиха това допустимо. Все още, обаче ни остава много път да извървим с цел да съберем нужното с цел да замине Никол. А време няма. Призоваваме всеки, който има предпочитание, да помогне с каквото може. Нека бъдем чудото на Ники. Нека бъдем нейните Ангели. Никол се бори. Нека се борим дружно с нея. Нека й покажем че всичко е допустимо щом се обединим. ” – приканват три самоотвержени приятелки на фамилията на Ники, които са се заели с нелеката задача да съберат средства за лекуването и.

Във фейсбук дамите са организирали базар, в който всеки може да предложи движимост за обмен, средствата от която отиват по сметка на детето. Дамите одобряват всевъзможни хрумвания за благородната идея.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР