Борбата с тероризма, с трафика на хора, със злоупотребата с

...
Борбата с тероризма, с трафика на хора, със злоупотребата с
Коментари Харесай

Борисов и Цацаров се срещнаха с бъдещия изпълнителен директор на Европол

Борбата с тероризма , с трафика на хора , със злоупотребата с платежни принадлежности, компютърните закононарушения бяха измежду тематиките, които разиска министър-председателят Бойко Борисов с генералния комисар на Федералната полиция на Белгия Катрин де Бол , заяви пресслужбата на кабинета. От 1 май тя ще оглави европейската работа за битка с престъпността Европол.
 
Бойко Борисов и Катрин де Бол са оценили високо сполучливите взаимни интервенции на българските и белгийските полицейски служби по линия на противопоставяне на тероризма.
 Катрин де Бол и Бойко Борисов БГНЕС
" Вярвам, че положителното съдействие сред службите на двете страни ще продължи и откакто Вие поемете управителния пост на Европол ", е споделил българският министър председател. Той е показал, че България и Белгия работят интензивно и по въпросите, свързани с трафика на хора, подправени документи, запазване на публичния ред, детска престъпност, странстващи незаконни групи и други
 
Българският министър председател е уверил своя посетител, че България ще продължи да укрепва съдействието си с Европол . " Службата постоянно е бил благонадежден сътрудник на страната ни в битката с миграционния напън, с контрабандата на цигари, при злоупотребата с разплащателни средства ", е подчертал министър-председателят.
 Катрин де Бол и Сотир Цацаров БГНЕС
Главният прокурор Сотир Цацаров също организира работна среща с Катрин де Бол, оповестиха от прокуратурата.
 
На срещата е било очебийно положителното съдействие сред българската прокуратура и европейската работа за битка с престъпността . Особен акцент на диалога са били противодействието на тероризма, проведената престъпност и трафика на хора.
 
Обсъдена е и организацията на бъдещи образования на български прокурори и чиновници на Министерство на вътрешните работи в региона на компютърните закононарушения и закононарушенията с предмет виртуална валута.
 
В срещата са взели участие основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов и административният началник на Специализираната прокуратура Иван Гешев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР