Борбата с тероризма, с трафика на хора, със злоупотребата с

...
Борбата с тероризма, с трафика на хора, със злоупотребата с
Коментари Харесай

Борисов се срещна с бъдещия шеф на Европол

Борбата с тероризма, с трафика на хора, със злоупотребата с платежни принадлежности, компютърните закононарушения бяха измежду тематиките, които разиска министър-председателят Бойко Борисов с генералния комисар на Федералната полиция на Белгия Катрин де Бол. От 1 май тя ще оглави европейската работа за битка с престъпността Европол.

Борисов и Де Бол оцениха високо сполучливите взаимни интервенции на българските и белгийските полицейски служби по линия на противопоставяне на тероризма.

„ Вярвам, че положителното съдействие сред службите на двете страни ще продължи и откакто Вие поемете управителния пост на Европол “, сподели българският министър председател.



Той уточни, че България и Белгия работят интензивно и по въпросите, свързани с трафика на хора, подправени документи, запазване на публичния ред, детска престъпност, странстващи незаконни групи и други

Българският министър председател увери своя посетител, че България ще продължи да укрепва съдействието си с Европол.

„ Службата постоянно е бил благонадежден сътрудник на страната ни в битката с миграционния напън, с контрабандата на цигари, при злоупотребата с разплащателни средства “, акцентира още министър-председателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР