Борбата с пандемията от коронавирус все още продължава и последните

...
Борбата с пандемията от коронавирус все още продължава и последните
Коментари Харесай

Това е природната ваксина, която понижава смъртността от COVID-19

Борбата с пандемията от ковид към момента продължава и последните данни демонстрират, че страните от Далечния изток са с най-хубави резултати. Само 29 души от общо 6 милиона население са умряли в Сингапур, което специалистите приписват на един мощен минерал - йод.
А точно, популацията на тази част на света е известно с потреблението на огромни количества йод, което покачва имунитета и води до невероятни резултати освен в Сингапур, само че и в близките страни, водени от Япония.
Това е в цялостно сходство с проучване, извършено в Националния център по ревматология в Нидерландия. Екип, управителен от професор доктор Верхесен, анализирайки данните за броя на жертвите в света, породени от Covid-19, стигнал до заключението, че количеството на приема на йод оказва доста въздействие върху смъртността. Като образец той цитира епидемиологични данни, показващи, че актуалната пандемия от в Япония и други страни, известни с високия си банкет на йод, бележи доста ниска смъртност спрямо други страни.

Йодът би трябвало да се гълтам с храната и се съдържа най-много във водорасли, морски риби и готварската сол. Дневният банкет на йод би трябвало да бъде от 1,5 мг до 2,4 мг на човек.
Оптималният банкет на йод може да се трансформира в самобитна „ имунизация “, която внезапно понижава риска от развиване на заболяването, заключават учените.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР