Борбата с корупцията - враг № 1 на държавността, е

...
Борбата с корупцията - враг № 1 на държавността, е
Коментари Харесай

Генади Събков в Козлодуй: БСП доказахме, че управлението може да е социално – продължаваме

Борбата с корупцията - зложелател № 1 на държавността, е приоритет, нетърпящ отсрочване. Колкото по-успешни са резултатите от тази битка, толкоз по-бърз биха се осъществили обществените оферти на Българска социалистическа партия “.
Това съобщи лидерът на “БСП за България ” и някогашен кмет на Мездра Генади Събков при представянето на листата в Козлодуй.
“БСП за България ” е със мощен тим за  изборите за Народно заседание на 9 юни. След Генади Събков, втори е спортистът Георги Берчев. Третото място е заето от лекаря Митка Лечева. Четвърти е земеделският производител Ивайло Иванов. След него е Пепи Туртански, Шестата и седмата позиции са заети от Йоана Петрова и Михаела Тошкова. Останалите претенденти за народни представители в 50-ия парламент са Наташка Маринова, хирургът Богомил Павлов, стоматологът Цветан Коцев, Юлия Малкетова и Христина Белинска. Листата от потвърдени експерти в региона на спорта, стопанската система, медицината и земеделието бе публично записана през днешния ден в Районната изборна комисия във Враца.
Българска социалистическа партия потвърди, че може и в ръководство, и в съпротива да работи за хората, потвърди, че ръководството може да бъде обществено, че опозицията - поредна и кардинална. Длъжни сме да продължим ”, безапелационен бе Генади Събков.
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР