Борбата с картела в горивата преминава на нов етап, се

...
Борбата с картела в горивата преминава на нов етап, се
Коментари Харесай

Воля: Картелът употреби членовете на Българската петролна и газова асоциация

Борбата с картела в горивата минава на нов стадий, се споделя в позиция на партия "Воля ", публикувана до медиите.

В нея се показва, че политическата мощ следи с интерес новините за овакантяване на Българската петролна и газова асоциация от нейни членове.

"Следим с интерес новините за овакантяване на членове в Българската петролна и газова асоциация – като реакция на импортирания в Народно събрание по самодейност на асоциацията проектозакон, който се показва пред обществото като мярка за въвеждане на регулация в пазара на горивата. За нас не е изненада, че членове на сдружението не желаят повече да бъдат заслон за картела и излизат от организацията с аргумента, че отхвърлят да бъдат "замесвани в хрумвания, които компрометират свободната конкуренция и постановат монополни практики ", което опонира на оповестените цели на асоциацията.

Премахването на картела е приоритет за партия "Воля ". Дали сме дума на българския народ, който най-вече страда от него, че ще водим тази борба до край. Убедени сме, че от ден на ден хора- и от политиката, и от бизнеса, ще осъзнават значимостта на казуса и най-сетне ще се престрашат да заемат вярната позиция. Ние предупреждавахме неведнъж, че рано или късно това, което става в този момент в асоциацията, ще се случи. Предупреждавахме също, че картелът е станал октопод и има и политически пипала. До скоро всички мълчаха- притиснати, изплашени или незаинтересовани. Сега започнаха да реагират, тъй като почувстваха опасността и за личния си бизнес, и за достолепието си ", се споделя в позицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР