Борбата с COVID-19 можеше да се изнесе далеч преди болничната

...
Борбата с COVID-19 можеше да се изнесе далеч преди болничната
Коментари Харесай

Красимир Янков: Спешно да се преразгледа решението за тестовете и те да станат масови

" Борбата с COVID-19 можеше да се изнесе надалеч преди болничната помощ посредством ранно диагностициране. Има такава процедура в европейски страни, където се тестват всеобщо хората и резултатите са положителни. "
Това написа във Facebook националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Красимир Янков. По думите му, в България не се подхваща нищо , с изключение на добре обяснените ограничения за ограничение на контактите сред хората, вследствие на което се стигна до обществена изолираност.
" Ежедневното запознаване със статистика и обогатяване на знанието на хората с медицински термини и практики ускорява чувството за невидима заплаха за живота и здравето ни. И по този начин одобряваме за естествени всички рестриктивни ограничаващи за живота ни ограничения, като при терористична опасност ", прибавя националният представител от Българска социалистическа партия.
Красимир Янков декларира изрично в края на поста си, че би трябвало незабавно да се преразгледа решението за тестванията и те да станат всеобщ и.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР