Борбата с бръчките и отпуснатата кожа се е превърнала в

...
Борбата с бръчките и отпуснатата кожа се е превърнала в
Коментари Харесай

TriActive+ връща младостта без скалпел


Борбата с бръчките и отпуснатата кожа се е трансформирала в персонална задача на доста дами. Оперативният лифтинг към този момент не е единствения метод да си върнем младия тип на лицето и шията. Новото софтуерно изобретение TriActive+ идва с решение в Jewel Skin Clinic.

Стареенето на кожата е неминуем развой.Той се дължи на композиция от фактори –вътрешни и външни.”Не всички от тях обаче са неизбежни. На някои може да се повлияе дейно.”-категорична е Анелия Николова – кинезитерапевт в Jewel Skin Clinic. Един от най-сериозните фактори за появяването на бръчките е дефицитът на колагенови нишки в организма. Колагенът е най-важният детайл, виновен за поддържането на гъвкавостта и еластичността на кожата. Човешкият организъм създава колеген на 100% до 25 годишна възраст. След това производството му понижава, в резултат на което кожата се отпуска и първите забележими признаци на стареене са на разположение.

„ Повърхностното отнасяне на кожата с разнообразни козметични артикули може да повлияе удобно, само че не и да върне младия тип на лицето и шията “ - изяснява казуса Анелия Николова и добавя: „ За да бъде реализиран забележим резултат и унищожаване на сериозните бръчки, би трябвало да се доближи до дълбоките пластове на кожата. Именно тук на помощ ни идва TriActive+. “

TriActive+ връща колагена

Предимството на лекуването с TriActive+ е съдействие производството на колаген още с първата процедура, безапелационни са проучванията. Вследствие на нараствания колаген отпуснатата кожа става по-стегната и по-твърда, бръчките и дълбоките линии към устата, очите или по шията естествено се запълват и изглаждат. Този резултат TriActive+ реализира посредством композиция от най-новите технологии, познати на дерматологичната медицина, употребявани от експертите с безотказен триумф. Машината работи с ултразвук, лазер и радиочестота, които дейно влияят на кожата в дълбочина. Разполага с общо шест разнообразни накрайници за лице и тяло, предопределени за разнообразни зони.

Безотказна композиция реализира съвършенството

„ Специално за лицето и шията, ние работим с два избрани накрайника– този за лимфен дренаж и радиочестотния накрайник. “ - коментира техологията експертът Анелия Николова. “Първо зоната се обработва с накрайника за дренаж, посредством който се усъвършенства цялостния приток на О2 “. Кислородът е извънредно значим за регенерацията на кожата и нейния млад тип, само че с възрастта процесът се нарушава и тя все по-трудно получава нужното поддържане. Резултатите от дефицита на О2 са съдбовни за положителния тип на кожата. Те включват понижаване на клетъчната интензивност,преждевременно остаряване на клетките, проблеми с кръвната циркулация и други TriActive+ връща салдото и спомага за цялостната ревитализация на кожата. Радиочестотният накрайник на апарата пък употребява мултиполярна технология, която в допълнение нападна бръчките като спомага за образуването на колаген в лицевата тъкан. За задачата се употребява електрически ток със характерни параметри, които са напълно безвредни за лицето. Системата има дълготрайно изстудяване и по този начин се предотвратява чувството за парене. Радиочестотата подтиква контракциите на колагеновите фибри и задейства микроциркулацията. С нея могат да се третират даже и най-малките бръчици по лицето. За оптимален резултат експертите от Jewel Skin Clinic предлагат да бъде включена и процедура с диодния лазер, която усъвършенства самата конструкция на кожата и прави резултата от лечението още по-видим.

10 процедури за обезпечен триумф

„ Процедурата се прави един път или два пъти в седмицата, като е желателно да се направи курс от най-малко 10 процедури, с цел да има дълготраен ефект”.- поучава Анелия Николова. С всяка последваща процедура в третираната зона се усилват колагеновите и еластиновите фибри.Именно новият колаген и еластин са ключът към младия тип. За да не бъде загубен резултата от процедурите е належащо да се вършат поддържащи лечения – от една до две,в взаимозависимост от положението на кожата.Що се отнася до продължителността на процедурата, тя е кратка-от 15 до 45 минути според от обработваните зони и е изцяло безболезнена.

Абсолютен резултат без болежка.

С Triactive+ можем да заличим изцяло двойната брадичка, да изпънем кожата в зоната към очите и скулите без да прибягваме до скалпел, безусловно безболезнено. За оптимален резултат против двойната брадичка, експертите предлагат съчетаване на лекуването с спомагателна мезотерапия, която да подкрепи разграждането на мастните натрупвания.

„ Въпреки,че процедурите с Triactive+ са изцяло безвредни за организма при положение, че пациентът има филъри би трябвало да се изчака най-малко 5 седмици от слагането им, тъй като загряването с радиочестотата води до бързото им разграждане”. - акцентира Анелия Николова и продължава – „ Процедурите с този уред не трябва да се ползват при възпаления на кожата, при бременност и кърмене и сърдечно-съдови проблеми. “

Ефектът след лечението е по-стегната кожа, завършен силует на лицето, изглаждане бръчиците към очите и изцяло подмладяване на шията и деколтето”.- приключва експертът.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР