Борбата с битовата престъпност, наркотиците и контрабандата с акцизни стоки

...
Борбата с битовата престъпност, наркотиците и контрабандата с акцизни стоки
Коментари Харесай

Битовата престъпност, контрабандата и наркотиците - приоритет на новия шеф на МВР-Благоевград

Борбата с битовата престъпност, опиатите и контрабандата с акцизни артикули ще са приоритет в работата на новия шеф на Областната дирекция на вътрешните работи в Благоевград. Старши комисар Дойчин Дойчинов пое поста преди дни, откакто досегашният регионален началник Николай Хаджиев стана заместник-директор на Главна дирекция „ Национална полиция “.

Дойчинов е в системата на Министерство на вътрешните работи от 16 години, работил е като криминалист, специалист по опиатите в ГДБОП, като последната му служба е шеф на Трето районно ръководство в София.

Още в първите дни като шеф на регионалната дирекция в Благоевград е обрисувал целите си. " Приоритетите, които ще задам като работа на дирекцията, ще бъдат битката с битовата престъпност в дребните обитаеми места и закононарушенията, свързани с опиати, акцизни артикули. Работил съм в едно от най-тежките районни в София, динамичността и напрежението ми са познати. Ще виждам най-бързо да се ориентирам. Дирекцията сега стои добре спрямо другите в страната. Ще се стремим да запазим това равнище и да надграждаме ", съобщи БНР.

На въпрос по какъв начин ще работи във връзка с вътрешното следствие за корупционни схеми и зависимости на служители на реда с престъпния контингент Дойчин Дойчинов отговори: " Ще продължим да действаме тъкмо толкоз безкомпромисно, както господин Хаджиев ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР