Борбата продължава, най-важното е, че дебилите у нас са по-малко

...
Борбата продължава, най-важното е, че дебилите у нас са по-малко
Коментари Харесай

Джендър-лобистите разчитат на Сорос и Брюксел

Борбата продължава, най-важното е, че дебилите у нас са по-малко от 20%


В свое послание Св. Синод на БПЦ – Българска патриаршия съобщи, че „ посреща с признателност и наслада решението на Конституционния съд (КС) на Република България за оповестяването като противоречаща на Конституцията така наречен Истанбулска Конвенция (ИК) “. Несъмнено с друга степен на удовлетворение одобриха това решение на Конституционен съд и голямото болшинство жители на страната ни, извънредно непопулярна е у нас тази зловредна интервенция на глобалисткия център.Което изобщо няма да попречи на джендър-лобистите да продължат да я пробутват.

Председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова предстоящо се възрадва след „ заслужено и конституционносъобразно взето решение за отменяне на добилата известност ИК “. Тя навреме се опълчи против приемането й в Народното събрание, иронията й във връзка с ГЕРБпо мотив „ успеха на разсъдъка и правото над непознатите ползи и послушанието за третия пол в конвенцията “ е основателна.

Такова е и сериозното й припомняне за явната поддръжка за ИК от страна на министъра на правораздаването Цецка Цачева и министъра на външните работи Екатерина Захариева, симптоматични и за позицията на целия кабинет. Но за какво Нинова пропуща да изобличи джендер- лобистите – знакови политически фигури, тясно свързани с Българска социалистическа партия или издигнати от тази партия на властови постове? Това показва нейния сериозен възторг като дребнаво заяждане с ГЕРБ.

Омбудсманката Мая Манолова, правист, законодател с два депутатски мандата и зам.-председател на Народното събрание, мощно агитираше за конвенцията с манипулативното подстрекателство, че с нея единствено се пазят правата на дамите. Но с необятно отворени очи не забелязала, че с приемането й следва да се трансформират над двадесет закона, в това число и конституцията. Не знаела, че у нас имаме много развито законодателство в тази посока. Не съобразила, че то и без спогодба може да бъде променено, в случай че в действителност се постанова по-засилена отбрана на дамите.

Да разбираме ли, питаше жестоко манипулативно Манолова, че тези, които са срещу утвърждението на Истанбулската спогодба, са съгласни дами и деца да бъдат бити и насилвани. А значи ли в този момент, питаме по същата нейна паралогика, че Конституционен съд всъщностдава позволение на всеки да си млати дамата и насилва децата, откакто отхвърли конвенцията като противоречаща на българската конституция?Не е правилно, че имало акцията против утвърждението на ИК заради неналичието на прелиминарен публичен спор, както твърди омбудсманката.

Вярно е противоположното, нямаше проведена акция против, само че имаше гневна такава в поддръжка на приемането й.Наситена с явни неистини и долно двуличие от страна на политици, грантаджии и соросоиди. Обществен спор обаче имаше, беше много деен и щедро отразяван в медиите, в частност в „ Труд “. Точно затова измежду българите внезапно преобладаваше мощно негативно отношение към ИК, довело до стъписването в ГЕРБ и изпращането й в Конституционен съд.

След неговото решение пропагандистите на ИК мощно олекнаха, само че единствено се притаиха в очакване на по-добри времена за прокарването й, стреснати и озлобени. Особено политиците измежду тях, останали напълно без смислени причини, само че отново подготвени назидателно да повтарят предходните си брътвежи. За горките незащитени дами у нас. За подложените на принуждение дечица, които в действителност посредством ИК желаят да лишат от мама и тате, а вместо тях да им наложат родители № 1 и №2. И с няколко полови такъми да ги уредят посредством евроджендърмерията GREVIO.

Корнелия Нинова в сериозния си възторг пропуща да уточни с пръст още една видна джендър-активистка от своите – вицепрезидента Илияна Йотова.И тя безсрамно лъга, че цялата работа с ИК била в оправянето с домашното принуждение над дами, обаче фокусът на дебатите, видите ли, бил преместен, не проумели този елементарен факт българите. Май тя и Нинова споделят изказванието на народен представител от групата на социалистите, съгласно който 80% от българите са дебили.

А дали Йотова е измежду другите 20%, щом цели три (!) години по нейните думи интензивно е работила по тази спогодба, само че по този начин и не проумяла, че с нея се прокарват доста рискови за нацията и страната ни неща? Не схванала още тя, някогашният народен представител, че с наши закони и без нея могат да плануват още по-силна отбрана на жертвите на домашно принуждение и даже над дами, че с нея ще ни натрапят наднационален механизъм за надзор по осъществяването й.

Не схванала още през тези три усилни евродепутатски годинки, че у нас заради безпаричие се закриват общински лечебни заведения, само че ще би трябвало да разходваме доста повече пари да изградим във всяка община плануваните в ИК предпазени центрове. Очевидно не се касае за интелектуална отпадналост, а за прецизно осъществяване на поети задължения. Двете червени дами по този пункт не се разграничават от началника на кабинета на премиера Румяна Бъчварова: „ Не оценихме, че могат да се позволен неверни тълкования, с които по-късно да се борим “. Ще се се борят. Дружно.

Нинова премълчава и за непрестанните старания против позицията на Българска социалистическа партия по същата тематика на някогашния й ръководител Сергей Станишев. Трае си и за радикално другите от формалната партийна позиции на забележителна група позитанци, множеството ЛГБТ-йци от сергейчовия набор. Добре помним, че предвождани от депутатите Дора Янкова и Иво Христов, дамите социалистки от София и Смолян желаеха бърза ратификация на ИК. Обратното решение Нинова прокара единствено през изпълнителното бюро, а не през по-важния орган – Националния съвет.

Много са на „ Позитано “ 20 необичайно полово насочените, завербуваните сътрудници за въздействие и просто симпатизантите на зловредната спогодба. Само краткотрайно са се спотаили и притихнали по тематиката, чакат подобаващия миг и условния знак, с цел да се причислят към тези 200 НПО-та и 286 учени, оповестили се в поддръжка за утвърждението й. Ще застанат в обединен фронт с дойчевелевците, с „ Дневник “ и „ Медиапул “ против националния интерес и здравия разсъдък.

Ще работят отново в същата посока координирано с такива пропагандисти, с гербаджийските и прочие политджендъристи, разчитайки на Брюксел, на милиардите на Сорос и други фондове. Не е задоволително избавление от изродщината решението на Конституционен съд, дефицита ясната позиция на БПЦ против злодейската акция. Ще приспиват обществото, ще громят „ фашистите и националистите “, ще наскърбяват народа ни. Несъмнено ще пробват да пробутват елементи от ИК във тип на обособени закони и разпореждания в образованието, опазването на здравето, външните и вътрешните работи.

Борбата продължава. Окуражителното е, че потегля и на Запад. Най-важното е, че дебилите у нас са по-малко от 20%, както и да клеветят българите всякакви професори, упражняващи се в политиката.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР