Борбата е в душата. Тъмните сили винаги искат да победят.

...
Борбата е в душата. Тъмните сили винаги искат да победят.
Коментари Харесай

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /16 до 22 юни/

Борбата е в душата. Тъмните сили постоянно желаят да победят. На 16 и 17 юни те ще са във вихъра си. Вътре в нас мисли и стремежи желаят да получат задоволство. Няма да е елементарно, тъй като става дума за пристрастеност и ревнивост. Характеристиката на идващите дни не разрешава обаче проектите за отдих да се развият. Поне не до края на интервала.

Конфигурациите на звездното небе са се подредили по този начин, че да ни подбуден в друга посока. Онези, които е подчинило, нямат късмет за концентриране върху обещания и очаквания. Особено мощен в това отношение е 17 юни. Тогава следим удвоено позитивно влияние от страна на Слънце/Меркурий и Меркурий/Уран, а атмосферата на дните се зарежда с условия, благоприятстващи правенето на бизнес, воденето на договаряния. Надлъгвания също няма да липсват. Мога да потвърдя, че техните трептения основават предпоставки за триумф в начинанията, дават подтик на концепциите. Колкото по-оригинални са нашите хрумвания, толкоз повече аудитория и подръжници ще имаме.

Деловите партньорски връзки ще са раздвижени. Възможно е да останем очаровани от нечие държание или от нечии решения. Оставаме в очакване. Не единствено в делничното и работното пространство намират място приятни събития. Откриваме ги и в лично-интимната сфера.

Планетните връзки ни разрешават да се доверим на вътрешния повод, да заложим на устрема към романтика в връзките.

Присъствието на мощна връзка Венера/Нептун съживява едни връзки и ни сервира други нови, като се чака да влезем в тях със размах.

Успоредно за повторно през юни 2018 година, се засилва аспектът Сатурн/Нептун. За неговите клопки май забравихме през предходната седмица.

На 20, 21 и 22 юни дневното величие, Слънцето, е в превъзходни, хармонични връзки с планетата Нептун и ни разрешава да се отдадем на " нищоправенето ", несъмнено, в рамките на рационалното. Още повече, че тъкмо към края на интервала Марс застопорява своя " назадничав " ход и обезоръжава всеки, който дръзва да подсеща да се държим нападателно.

Овен

Свобода на избора

Актуалните планетни връзки, които дирижират характера на седмицата, ви дават нещото, което вие надълбоко цените - независимост на избора. Покрай него интервалът крие провокации и рискове. Трябва да знаете накъде вървите, към какво се стремите и за какво го желаете. Необходимо е да сте сигурни в себе си и да помните, че, поддавайки се на изкушенията, не би трябвало да поставите на карта работата си, връзката си, любовта си. Венера и Нептун носят забавни оферти и благоприятни условия за оживление на всекидневието. За да ги оцените вярно, би трябвало да пуснете в ход своите правила. Първо обмисляйте, след това отхвърляйте.
В случая значимо е по какъв начин отсъждате, а не какво ще извършите. 20 – 22 юни са изключителни дни тъкмо заради горните обяснения и поради шанса, който ви оферират за излизане от рутината. През последните дни на интервала ще се удостовери правилността на решенията ви и това ще сложи на нова основа работни или персонални партньорства.

Телец

Блазни ви романтиката

Вие сте настроени сантиментално - аспектът Венера/Нептун ви трансформира и най-много облагородява държанието ви във връзката. А и пред обществото и в професионалното пространство се изявявате по ексцентричен метод. Предлагам ви да работите интензивно върху себе си през последните дни от интервала. Сигурно има какво да измененията в облеклото, във външния си тип или в поведенческите обноски, с цел да съотвества вашето лъчение на наличието, което желаете да внушите. Нуждаете се от силата на събитията и разчитате те да са на ваша страна, когато изпълнявате значимите точки от програмата и се готвите за инициативи. Както разбрахте от анонса, поради специфичното държание на Марс атмосфера на дните е несъответствуваща за заядливи вметвания и рецензия.

Близнаци

Не обезумявайте от работа

Някои от вас са разчитали на проекти, направени през май, които би трябвало да се поправят заради новите условия. На други измежду вас ще се наложи към 22 юни да задействат напъните си в радикално друга посока, откакто преодолеят страха пред незнайното. И пред всичко това ще би трябвало да поставите знак за внимание: денят ви е цялостен с задължения и работа. Остава ви прекомерно нищожно персонално време. Нямаше да го загатвам, в случай че този факт не рефлектираше отрицателно върху настроението ви. Не изключително удовлетворяващи ще са резултатите от напъните по съответен капиталов план. Разумно е да го оставите да отлежи в досиетата, до момента в който разсъждавате и търсите спомагателна информация, а може би, още поддръжка. Към 18 юни ще се наложи още веднъж да се договаря или разговоря по него. Много по-леко и елементарно ще се справяте с новопоявилите се задания и задължения, в случай че говорите на един език със заобикалящите. Всяка борба е рискова.

Рак

Определете визия за бъдещето

Събирате преживявяния, живеете интензивно, оценявате позитивно активността, а и работата си. Остава да убедите заобикалящите да се вслушват по-често във вашите изводи, отзиви и препоръки. Както сами разбирате, седмицата може да се трансформира във значим интервал от това лято. Вашата задача е да решите кое е по-важно: упехът през днешния ден или визията за бъдещето. Моята рекомендация е да помислите по какъв начин да си организирате деен отдих, по времето на който да се посветите на занимания, помагащи ви да акумулирате знания. Така си гарантирате убеденост - нуждаете се от нея, с цел да приложите познанията си. Все още планетата Юпитер поддържа знака ви, до момента в който се опълчва на Сатурн и Нептун: ще усетите по какъв начин желанието ви за публичен и веществен разцвет нараства и че би трябвало да разполагате с умения и познания да го управлявате.

Лъв

Трябва да имате очи и на гърба си

Реалността се държи предизвикателно. Не е елементарно да се ориентирате в многотията от информации, а и вашите хрумвания от ден на ден се уголемяват и развиват. Така е, когато планетите не ви попречват, само че и не ви разрешават да разчитате на съответни каузи, думи, обещания. Трябва да работите, да действате, тъй като вярвате. Нека отсъствието на конкретика при планетните въздействия и това, че не ви нападат директно, не ви служи за опрощение за оглушките, които сте склонни да си вършиме. Като решите да действате, действайте. 20-22 юни са тъкмо такива дейни дни. Мисля си, че ще е надалеч по-конструктивно, в случай че, вместо да се оглеждате за избавителна сламка, отрано да се вслушате във вътрешния си глас. За това умерено набелязвайте инициативи и поемайте задължения. Поради наличие на планети в " огнените " знаци, би трябвало да имате очи и на гърба си.

Дева

Проверявайте всяка информация

Харесвате се, насърчават ви, хвалят ви. Ще пристигна миг да се замислите за аргументите, само че в този момент летите над проблемите на делника и живеете в собствен свят. Последните три дати от седмичния интервал разрешават желанията ви да се сбъдват. Понякога близките са учудени от желанията ви, само че това не ви тормози. Към 20 юни делата на работната площадка наподобяват подредени. И ще е по този начин, до момента в който се преценявате с аспекта Меркурий/Нептун и не допускате лекомислени решения или спекулативни дейности в държанието си. Продължите ли след този ден да се носите по повърхността, доста е допустимо да извършите стъпки в неправилна посока, да подкрепите неправилна идея или нелоялни сътрудници. Новите условия към вас са: да се вглеждате в заданията, да четете прилежно напътствията и да проверявате съответно всяка информация.

Везни

Образовайте се

Време е да се присетите, че доста неща в делника и от ежедневната ви стратегия подлежат на надзор. Първо вие трябда да се отчетете пред съвестта си и по-късно да очаквате да ви се размине дребната хитринка. Ако се вгледате обширно в обрисуваната картина на седемдневието във въведението, ще усетите идното превръщане към назадничав ход на планетата Марс. Предложението ми към вас гласи да държите под надзор страстите си, а също по този начин фантазиите си. Със сигурност има какво да си пожелаете във връзка с работната среда, само че на първо място забележките ви се плъзгат по повърхността и не впечатляват кой знае какъв брой останалите. Това ме навежда на мисълта да ви предложа да се концентрирайте върху нещата, които вършиме сами и независимо: образовайте се, преквалифицирайте се.

Скорпион

Не се правете на герои

Присъствието на Марс в неподходяща позиция към знака ви и неговото идно на 22 юни ретроградно напредване подсказва, че няма по какъв начин да се разминете без пререкания и борби. От друга страна, предписанията на интервала изключват експанзия в държанието. Някак си предизвестието ми за цялостно възпиране от наставническия звук в общуването става повече от настоящо. Каквото и да вършиме през идния седемдневен интервал, каквито и задания да предстоят и даже програмата ви да е преизпълнена с планове, постарайте се да действате деликатно и внимателно. Точно в този момент не би трябвало да се вършиме на герои. Повече ще постигнете с предложение за сантиментална среща на 20 юни. Позволете си два спокойни дни, като подредите програмата си, тъй че на 20 и 21 юни да имате повече време единствено за себе си и за желани занимания.

Стрелец

Изплуват лица от предишното

Пригответе се да оценявате и да разглеждате в нова светлина остарели въпроси. Предишние планове, концепциите и методът са освен неефективни, само че и ви карат да се чувствате новобранци. Не споделям, че това е проблем, а че е тематика за размисъл. Вие все по този начин мощно се вълнувате за сигурността на съществуването си и търсите доказателства в протичащото се през днешния ден, че вървите по вярната диря в намирането на нови източници на приходи. Именно в този миг, сред 19 юни и 22 юни, събития и процеси от предишното връщат актуалността си. Тях разрешете без изчакване. Определено въпросите, които имам предвид, са тясно преплетени с персонални взаимоотношения. Вие желаете да откриете кои са вашите другари, на кого можете да разчитате и да бъдете сигурни, че няма да ви съобщи.

Козирог

Мислите за женитба

Сега за вас светът е прелестно място. Така се чувствате и се зареждате с оптимизъм във връзка с бъдещето. Чудесното въодушевление, в което ще ви свари краят на седемдневния интервал, отприщващ стремежи, хрумвания, планове и нито едно от тях не се подчинява на нормалните правила и цели. Вие желаете да преобразите живота си, да внесете пъстър, чудноват и нов детайл в него, който също по този начин да е прелъстителен за близките. Констатирам, че работохоликът Козирог се е потопил в дълбоките води на спомените и се е трансформирал в мъркащо котанче, очакващо да го погалят. Неусетно ще вървите към задълбочаване на усеща и връзки. Възможно е някои да пристъптят към брачния олтар или да се врекат във честност на една концепция. Не мога да отрека, че моментът е изцяло подобаващ. Вие можете да си го позволите, защото имате отговорно отношение към света и към заобикалящите ви.

Водолей

Лъскате остарели другарства

Най-хубавото за вас през идните седем дни е капацитетът им за подсигуряване на умерено ежедневние и на равномерен преход сред отдих и работа. Не изпитвате никакви усложнения при оправянето с делничните въпроси и задания, само че в същото време сте се приготвили да се възползвате от хармоничното комбиниране сред Слънцето и Нептун/Слънце след 20 юни. Преобразявате с креативен размах битието си, забравяте за екзистенциалните потребности и в края на интервала се обръщате към проблеми и замисли от предишното, които към момента не са намерили съответстващо им решение. Надали те още веднъж ще ви затруднят. Аспектите на седмицата подкрепят креативните процеси при вас. Мнозина ще вдъхнат живот на остарели, поизхабени от времето връзки или ще преоткрият другарства, позанемарени през годините. Дайте звук на предложенията за срещи и диалози през дните 20-22юни.

Риби

Не се заблуждавайте

Вие не се интересувате от света на другите. Затворени сте в прекарванията си. Този развой ще ви води до съответни прозрения, само че това не ви дава съображение да губите връзка с действителността. Още повече, че това, което ще се случи в интервала 19-22, изисква адекватност. Моля, не се предоверявайте на вътрешен глас и чувства - ще ви вкарат в самозаблуждение и ще решите да действате безгрижно. Бих си разрешила да ви поощря преди всичко да поставяте сигурността на вашия дом и фамилно-партньорските връзки. При състояние, че сега болшинството транзитиращи планети са в „ огнени знаци ", става дума за нерешителност. Направете си застраховка, огледайте финансите си. Последните дни от седмицата са подобаващи за консултациия със експерт.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР