Борбата е спортът, който е донесъл най-много олимпийски медали на

...
Борбата е спортът, който е донесъл най-много олимпийски медали на
Коментари Харесай

Министър Илиев: Борбата е спортът, донесъл най-много олимпийски медали, вярвам, че от обновената зала в Перник ще излязат много бъдещи шампиони

" Борбата е спортът, който е донесъл най-вече олимпийски медали на България. Искрено имам вяра, че с поддръжката на нашия международен и европейски първенец Иво Ангелов и с всички треньори от обновената зала по битка в Перник ще излязат доста бъдещи първенци ". Това съобщи министърът на младежта и спорта Димитър Илиев при откриването на реновираната зала на спортния клуб по битка " Миньор ", получил целеви средства за модернизирането й от ММС.

Министър Илиев пожела на децата и младежите, които упражняват в залата, да са здрави, мощни и дисциплинирани, тъй като без тези качества няма победи. " Работете всеки един ден и ще постигнете огромни върхове в спорта ", безапелационен бе Илиев. Световният и европейски първенец по битка Иво Ангелов, който е ръководител на спортния клуб " Миньор ", подари на министър Илиев екип с неговото име и му благодари за поддръжката на министерството.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР