Борба, опит за бягство, жестокост. Това се вижда на кадрите

...
Борба, опит за бягство, жестокост. Това се вижда на кадрите
Коментари Харесай

Борба, опит за бягство, жестокост: Вижте видеото от зверското убийство на Пейо Пеев

Борба, опит за бягство, свирепост. Това се вижда на фрагментите от охранителната камера, снимала последните минути на Пейо Пеев. Той бе убит от брачната половинка си Габриела Славова-Пеева и майка й Красимира Трифонова.

Колегите от уеб страницата Бивол.бг още през вчерашния ден оповестиха, че имат видеокадри. По-късно записът бе оповестен.

Материалът е е цензуриран и изрязан, с цел да не се виждат лица и да не се нарушават етични правила, както и с почит към продължаващото следствие по това злокобно ликвидиране.

Видеото удостоверява и точния час на убийството – към 21:21 ч. на 18 януари 2024 година

На фрагментите се вижда, че в колата има битка, а автомобилът най-малко на два пъти потегля и стопира, явно жертвата допира педала на газта и не е съумяла да дръпне ръчната спирачка.

Също по този начин, вижда се, че най-малко два пъти мъжът се е опитал да си отвори вратата на колата, от която изпада и шише от вода. Очевидно седящата на предната пасажерска седалка някогашната му брачна половинка затваря вратата, с цел да не може Пеев да се измъкне. През това време майка й го души с кабел или въже с всичка мощ от задната седалка.

Същото видео към този момент е признато от Прокуратурата и Съда като материално доказателство по делото за ликвидиране.

Видеото е налично единствено за пълнолетни лица:

Както SafeNews по-рано писа има и съмнения, че в закононарушението са забъркани и други хора, с изключение на брачната половинка и тъщата на жертвата.

Вече е ясно, че грижата за децата все още е поета от родителите на починалия Пеев.

Разследването за убийството на Пейо Пеев е в начален стадий и стартира по сигнал на бащата на жертвата, защото е нямал връзка с него. Това съобщи пред Българска национална телевизия основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. Според анализите на специалистите по всяка възможност убийството е осъществено на 18 януари вечерта. Непосредствено след срещата на Пеев с неговата брачна половинка и майка ѝ.

Колата е открита в региона на „ Драгалевци “ малко по-късно същата вечер със следи от палеж, опит за изтриване на натрупа и за заличаване на автомобила.

Източник: Биволъ

Още вести четете в категорията Крими&Темида

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР