Бонусите продължават да идват за устройствата на Samsung - с

...
Бонусите продължават да идват за устройствата на Samsung - с
Коментари Харесай

Собствениците на Samsung са готови да получат чисто ново предимство, което се намира само в Google Pixel в най-новото безплатно надграждане

Бонусите не престават да идват за устройствата на Samsung - с идна актуализация, за която се приказва, че предлага генеративни AI тапети.

Samsung неотдавна пусна блестяща нова операционна система под заглавието One UI 6.0 – известна още като Android 14 за притежателите на Гугъл Pixel.

Предимствата на UI 6.0 са значително идентични за притежателите на устройства на Samsung и Гугъл – въпреки и явни надстройки на изключителното за Samsung приложение Galaxy Enhance-X.

Но неотдавна изтекли изображения на One UI 6.1, който скоро ще бъде пуснат на пазара – от техническия коментатор @BennettBuhner на X – допускат, че известна функционалност на Гугъл Pixel 8 и 8 Pro идва в телефоните Galaxy, съгласно 9to5Google.

Generative AI е модел на изкуствен интелект, който може да генерира първокачествен текст, изображения - и в този случай тапети, незабавно.

Всичко, което потребителите би трябвало да създадат, е да му дадат няколко текстови подкани, като да вземем за пример „ ф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР