Бонусите от 1000 лева за работата на първа линия срещу

...
Бонусите от 1000 лева за работата на първа линия срещу
Коментари Харесай

Председателят на Лекарски съюз не очаква да спрат премиите от 1000 лв. за COVID-19, но говори за това

Бонусите от 1000 лв. за работата на първа линия против COVID-19 не са към НЗОК, по тази причина нямаме сигурност дали ще ги има в идващ миг. Това съобщи ръководителят на Българския лекарски съюз (БЛС) Иван Маджаров.
Смятам, че награди ще има – 600 млн. лв. са записани като буфер към здравния бюджет, добави Маджаров пред Нова телевизия. И изясни, че в случай че няма трансфер от държавния бюджет, НЗОК няма да може да заплати наградите – само че, съгласно лекаря, това е хипотетична обстановка.
 Спряла ли е страната коронапремията от 1000 лева за медиците на първа линия? Министерство на здравеопазването изрично отхвърля Спряла ли е страната коронапремията от 1000 лева за медиците на първа линия? Министерство на здравеопазването изрично отхвърля
Здравното министерство (МЗ) е спряло изплащането на бонуса от 1000 лв. за медиците и за немедицинския личен състав в лечебните заведения, които са н...
Маджаров помоли здравното министерство и НЗОК да плануват този
бонус и за хора, които работят в заведения по извънболничната помощ – да вземем за пример хора, които изследват кръв и биологични артикули не съответно за ковид.
Според лекаря, високата смъртност, която излезе нескрито поради ковид, сочи какъв брой доста скрити болести излязоха нескрито и какъв брой пациенти са изчаквали прекомерно дълго поради боязън, че може да се заразят с COVID-19.
Дечо Дечев, Стойчо Кацаров – който и от спряганите за длъжностен здравен министър да заеме поста, ще се оправи, тъй като има опит и знае защо става въпрос, разяснява ръководителят на БЛС.
Не мисля, че се намира в някаква бездна – би трябвало да има последователност, през призмата на новия министър и сигурно да създадем по този начин, че имунизационният проект да работи, заключи Маджаров.
 В Индия изхвърлят трупове на умряли от ковид в река Ганг В Индия изхвърлят трупове на умряли от ковид в река Ганг
Най-малко тридесет тела на хора, умряли от COVID-19, са локализирани във водите на река Ганг в индийския град Буксар, написа The Times...
Още:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР