Боно разкри дълго пазена семейна тайна - фронтменът на U2

...
Боно разкри дълго пазена семейна тайна - фронтменът на U2
Коментари Харесай

Боно разкри дълго пазена семейна тайна: Има полубрат, за когото не знаел

Боно разкри дълго защитавана фамилна загадка - фронтменът на U2 има полубрат, за който не е подозирал в продължение на десетилетия. Това разкри ирландският реализатор в изявление за английското радио 4. В диалога обичаният артист показа за неочакваната гибел на майка си и последвалите напрегнати връзки с татко си.

Той научил за съществуването на брат си, който се споделя Пол, през 2000 година, когато схванал, че татко му е имал интимни взаимоотношения с друга жена, до момента в който майка му към момента е била жива. Бащата на Боно е имал паралелна връзка, за която не е споделил на жена си. Изпълнителят обаче съобщи, че е в мир със себе си и татко си.



Днес той си дава сметка за държанието на татко си по това време в фамилния им дом. „ Баща ми е минал през доста неща. Умът бе другаде, тъй като сърцето му е било другаде “, спомня си Боно. Певецът твърди, че татко му е имал дълбока връзка с тази жена и това е било мъчно за него, тъй като е трябвало да пази дететото в загадка, тъй че никой да не знае.

"Попитах го дали е обичал майка ми и той сподели "да ". Попитах по какъв начин се е случило и той отговори, че се е опитал да постъпва вярно. Не се извиняваше, просто заявяваше обстоятелства ", споделя Боно за момента, в който научава за връзката на татко си.



Той описа и, че откакто татко му умира през 2001 година на 75 година, той го е помолил за амнистия при посещаване в параклис във Франция.

"Там нямаше никой, възпламених свещ, коленичих и споделих:„ Виж, скърбя, че не съм бил до теб, минал си през доста неща и те апелирам да ми простиш ". Почувствах се свободен ", сподели Боно в изявлението.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР