Боно каза, че го хваща срам, когато чуе стари песни

...
Боно каза, че го хваща срам, когато чуе стари песни
Коментари Харесай

Боно го е срам от старите песни на U2

Боно сподели, че го хваща позор, когато чуе остарели песни на U2 и също по този начин не харесва името на своята тайфа. Ирландската рок група, основана през 1976 година, се състои от фронтмен Боно, Дейв " Едж " Евънс, Адам Клейтън и Лари Мълън Джуниър - всички те съученици от учебно заведение в Дъблин.

Рокаджиите имат поредност от албуми номер едно във Англия през 40-годишната си кариера и са продали повече от 157 милиона албума.

Говорейки в подкаста " Awards Chatter ", дружно с сътрудника си Едж, Боно сподели: " Бях в колата, когато един път пуснаха една от нашите песни и както споделяме в Дъблин - светнах в аленочервено от позор. Но може би това е вярното място за един актьор - на ръба, да се смущава, да изпитва нещо като болежка от позор, да не се изложи. Това е и потребно, държи те във форма ", цитира го Sky news, заяви dir.bg.

Боно сподели, че се гордее най-вече с песента им " Vertigo ", само че добави: " Повечето от другите ме карат малко да настръхвам "

61-годишният фронтмен не пести и самокритиката и показа, че съгласно него гласът му е звучал " с напрежение ", само че регистрира, че " групата звучи необикновено. "

Той твърди, че е станал артист едвам неотдавна, откакто е слушал музиката на " Ramones " и е осъзнал, че не му е нужно да бъде рокендрол вокалист. Боно описа и по какъв начин артистът и създателят на песни Робърт Палмър споделил на сътрудника му Клейтън през 80-те години на предишния век: " Би ли споделил на артиста си да смъкна малко високите, ще си направи услуга, ще направи услуга и на гласа си, и на всички, които би трябвало да го слушат ".

И Боно, и 60-годишният Едж признаха, че и те и останалите от групата не харесват изключително името U2.

Отначало се нарекли " The Hype ", само че те сметнали, че името е безусловно и по никакъв начин не автентично. Едж си спомня: " От предложенията, U2 беше минимум противното на всички и по тази причина то приехме. То също по този начин не предполагаше, не разкриваше каква музика ще свирим, и това ме караше да се усещам свежо в този смисъл ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР