Боно, фронтменът на Ю Ту, разкри, че има полубрат, за

...
Боно, фронтменът на Ю Ту, разкри, че има полубрат, за
Коментари Харесай

Боно от U2 разкри, че има полубрат

Боно, фронтменът на Ю Ту, разкри, че има полубрат, за чието битие не е подозирал десетилетия, съобщи Българска телеграфна агенция. В изявление за английското Радио 4 ирландският реализатор приказва за неочакваната гибел на майка му, когато е бил на 14 години, както и за напрегнатите връзки с татко му.

Боно, чието същинско име е Пол Хюсън, сподели, че е научил за съществуването на своя полубрат през 2000 година, когато открил, че татко му е имал интимна връзка. Певецът и деятел сподели, че e " в мир " със обстановката, откогато е разговарял с татко си Боб, който не е разкрил пред майка му връзката си.

" Попитах го дали е обичал майка ми и той сподели " да ". Попитах по какъв начин се е случило и той отговори, че се е опитал да постъпва вярно. Не се извиняваше, просто заявяваше обстоятелства ", показа Боно.

Той приказва и за пробойните в фамилията и дома след гибелта на майка му. Каза, че откакто татко му умира през 2001 година на 75 г, е помолил за амнистия при посещаване в параклис във Франция.

" Там нямаше никой, възпламених свещ, коленичих и споделих: Виж, скърбя, че не съм бил до теб, минал си през доста неща и те апелирам да ми простиш ". И се почувствах свободен ", сподели Боно в изявлението.

Звездата, който е прочут с акциите си против бедността и поддръжката за болните от СПИН, приказва за това по какъв начин активността му като деятел е довела до напрежение в групата Ю Ту.

" За групата беше мъчно да ме вижда в избрана компания, за тях бе трудно, само че ми дадоха благословията си. Бяха уверени, че постъпваме вярно, в случай че успеем да реализираме нещо ", сподели той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР