Бони влезе в Сливенския затвор! Тя не е тикната там

...
Бони влезе в Сливенския затвор! Тя не е тикната там
Коментари Харесай

Не е истина! Поп фолк певицата Бони влезе в затвора

Бони влезе в Сливенския затвор! Тя не е тикната там поради осъществено закононарушение, а отива да повесели пандизчийките.

" Пяла съм под дърво и камък, в Америка, на концерти, само че страстта която изпитах там е несравнима. Много ме зареди срещата с тези дами ", споделя звездата пред „ България Днес “. Тя е определена от обитателките на женския затвор да пее на събитието, проведено от черква Пробуждане. Още щом влиза в пандиза, от килиите стартират да скандират името й.



На концерта са поканени единствено тези с положително държание, които имат право да вземат участие в културните мероприятия. Послушните затворнички си поръчват шлагерите на ромската перла „ Обичаш другата “, „ Лудница “…На финала я подаряват с плакет ключ сол. Жестът просълзява Бони.

„ Измежду всички участия - нощни заведения, сватби, балове и мотиви, има и такива, които са малко по- разнообразни, малко по- малобройни и малко по- специфични.Където нормално подвигаме чаши и си пожелаваме наздраве, в този ден си пожелахме вяра, воля и примирение.

На 04.06 бях на посещаване в женския затвор в Сливен.

Извървяваме с тях този нелек път и дружно имаме вяра, че всеки заслужава втори късмет.Благодаря на директорката и цялото управление за топлото посрещане, положителното отношение и сърдечните диалози с дамите. Църква Пробуждане за следващ път провеждат събитието и подаряват аксесоари от първа нужда.

В жест на признателност получих ръчно направен музикален плакет от дамите, което мощно ме докосна и просълзи. Ще помня постоянно този извънредно трогателен, друг от живота ми ден. Нека не забравяме в живота, че положителното и любовта ражда положително и доста обич! “, споделя Бони във Facebook.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР