Бон-Бон Мюзик“ канят малки и големи на вълнуващо пътешествие из

...
Бон-Бон Мюзик“ канят малки и големи на вълнуващо пътешествие из
Коментари Харесай

Бон-Бон“ пренасят морското дъно на сцена с двойна премиера на Вълшебната корона“

„ Бон-Бон Мюзик “ канят дребни и огромни на вълнуващо странствуване из морския свят в новия си авторски мюзикъл „ Вълшебната корона “. Продукцията, в която вземат участие близо 70 деца на възраст от 3 до 15 години, ще има двойна премиера в столичния клуб Joy Station на 24 и 27 юни.  В продължение на 90 минути под режисурата на Бисерка Колевска гениите от вокалната школа ще ни отведат в магичен подводен свят. Историята за битката сред положителното и злото оживява с ураган от музика онлайн, неповторими костюми със светещи детайли и хореографията на Милен Данков.



Герои в продукцията по музика на огромния Стефан Димитров са морски цар и щерка му, симпатични разноцветни рибки, рачешка стража, медузи, морски дяволи, таласъми и злата вещица-октоподка Гундула декор Крейзи.

Каква е историята, която ни въвлича в цялото морско премеждие? Наивна до нелепост и предана на рибата-кокетка Белисима, рибката Гупи се съгласява да открадне короната на морския цар. Но той не знае, че короната е вълшебна и в случай че попадне под въздействие на зли сили, царството  ще бъде нападнато от морски дяволи,  таласъми и други изчадия.

За преобразяването на актьорския каст от 70 деца дава отговор художникът на костюмите Елена Цонкова. Сред възхитителните й произведения е октопод, който се обживява от 8 дребни актьора, а всяко от пипалата му се разтяга до 3 метра.

Музиката и либретото са на тандема Стефан Димитров и Гергана Сотирова, с които „ Бон-Бон “ си партнират и в хитовия си театър „ Котешката тайфа “. Аранжиментите са на Цветан Маринов и Емилио Мархолев (група SoulBMoll). Микс и мастеринг са поверени на  Павел Николов  (Pavell & Venci Venc’), a богатите вокални аранжименти са на Яна Балева и Елизабет Нешева в LАTIDA Records.

Продуцент на „ Вълшебната корона “ е Рози Караславова, с помощта на която “Бон-Бон ” се трансформира в синоним за неоспорим професионализъм измежду детските вокални групи в страната и в поточна линия за звезди в българската поп музика.

С премиерата на „ Вълшебната корона “ „ Бон-Бон Мюзик “ започва поредицата от спектакли с идеята „ Да бъдеш добър “. Едноименната ария към този момент си има въздействащо видео, в което вземат участие известни лица от родния шоубизнес и дребните артисти от „ Като две капки вода за всяко дете “ в поддръжка на дела на UNICEF.

След спектаклите в Joy Station „ Вълшебната корона “ ще вълнува публиката на Sofia Summer Fest (31 юли), фестивала на изкуствата „ Аполония “ в Созопол (29 август) и „ Сцена на вековете “ във Велико Търново (12 септември).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР