Бомбардирани сме с толкова много информация за различни диети и

...
Бомбардирани сме с толкова много информация за различни диети и
Коментари Харесай

Популярната диета за отслабване може също така да намали риска от деменция при по-младите хора, установява проучване

Бомбардирани сме с толкоз доста информация за разнообразни диети и здраве, че от време на време това може да бъде непостижимо - само че учените откриха след една съответна смяна в метода на живот когато сте по-млади, може да ви помогне по-късно в живота.

Кето диетата, която включва банкет на дребни количества въглехидрати, до момента в който консумирате огромни количества здравословни мазнини и протеини - дружно със зеленчуци и плодове, е потвърдено, че евентуално оказват помощ за попречване на ранно леко когнитивно увреждане и загуба на паметта, което постоянно се свързва с ранните стадии на заболяването на Алцхаймер. Проучването на Калифорнийския университет откри, че диетата може да промени метода, по който мозъчните кафези се свързват и споделят, и може да предотврати ранното начало на болестта.

Джино Кортопаси, един от създателите на проучването, сподели: „ Данните поддържат концепцията, че кетогенната диета като цяло и по-специално BHB (бета-хидроксибутират) забавя лекото когнитивно увреждане и може д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР