Бомба избухна в Основния съд в черногорската столица Подгорица днес,

...
Бомба избухна в Основния съд в черногорската столица Подгорица днес,
Коментари Харесай

Криминално проявен взриви бомба пред съд в столицата на Черна гора

Бомба избухна в Основния съд в черногорската столица Подгорица през днешния ден, един човек почина, а минимум петима бяха ранени, заяви националната телевизия РТЦГ. Мъжът, който е задействал бомбата, е починалият. Представител на полицията заяви, че става дума за престъпно проявен мъж, който е бил задържан и разследван неведнъж. Властите идентифицираха мъжа като Младен Булатович на 39 години.

„ Младен Булатович е бил упрекван в разнообразни закононарушения, няколко пъти е задържан и разследван “, сподели за малкия екран представител на престъпната полиция.

Булатович е задействал най-вероятно ръчна бомба към 11:35 ч. (местно време) на входа на постройката на Основния съд в Подгорица, съгласно данни от полицията. При гърмежа той е умрял, а един юрист, двама чиновници на съда и трима жители са ранени и са откарани в болница. 

Представител на Камарата на юристите на Черна гора съобщи за осведомителния портал " Дан ", че в Основния съд в Подгорица нормално има доста хора, а полицейските инспекции, въпреки и съзнателни, не са задоволителни. По думите му е допустимо лице да влезе в съда без да бъде осъществен надзор за владеене на непозволени средства.

След случая постройката на Основния съд е била претърсена, а чиновниците са били евакуирани.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР