БОМБА! ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР НА МВР Е ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ! СТАВА ТАКЪВ

...
БОМБА! ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР НА МВР Е ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ! СТАВА ТАКЪВ
Коментари Харесай

ДЕНКОВ, КИРИЛ ПЕТКОВ, ХРИСТО ИВАНОВ И БИВШ ГЛАВЕН ПРОКУРОР ПРИХВАЩАТ ЗАЩИТЕНИЯ СВИДЕТЕЛ, ВМЕСТО АРЕСТУВАН, ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР МВР ЖИВКО КОЦЕВ: „НИЩО НЕ МОГАТ ДА ТИ НАПРАВЯТ! ВРЪЩАШ СЕ! И ПОСЛЕ ТЕ ВКЛЮЧВАМЕ В ЛИСТИТЕ, И СТАВАШ ПОЛИТИК!“

БОМБА! ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР НА Министерство на вътрешните работи Е ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ! СТАВА ТАКЪВ СЪС СДЕЛКА, ЗА ДА НЕ Гражданско отделение АРЕСТУВАТ! ЛЪЖЕ НАГЛО И НАПРАВИ ЗА ПОЗОР Министерство на вътрешните работи! ДВА ПЪТИ Е ДАВАЛ ОБЯСНЕНИЯ И Е ПОСОЧИЛ ВСИЧКИТЕ СИ ВРЪЗКИ Пожарна охрана КОНТРАБАНДНАТА АФЕРА. В ДОМА МУ СА ОТКРИТИ СНИМКИ ОТ ПОЧИВКИ С ХОРАТА НА ПАСКАЛ И ПАРИ! ТОЗИ ТИП ДА Е ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА Министерство на вътрешните работи Е БЕЗУМИЕ!

ПОЗОРНИЯТ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА Министерство на вътрешните работи ЖИВКО КОЦЕВ, КОЙТО СТАНА ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ, ЗА ДА НЕ БЪДЕ АРЕСТУВАН И ЗАТОВА ПОДАДЕ ОСТАВКА, ЛЪЖЕЙКИ НАГЛО, ЧЕ Е БИЛ ПОСТАВЕН ПОД НАТИСК, Е БИЛ ПРИХВАНАТ ОТ „ ТЪРСЕЩИТЕ “ Гражданско отделение КИРИЛ ПЕТКОВ, ХРИСТО ИВАНОВ И НИКОЛАЙ ДЕНКОВ.

На срещата е участвал като юридически техен консултант и някогашен основен прокурор /не е Цацаров, не е Гешев, не е Филчев, сетете се сами кой е!/.

На срещата с Живко Коцев, който е предпазен очевидец с цел да не бъде задържан, тъй като е заловен с двата крайници в контрабандната спекулация с Паскал, Кирил Петков, Христо Иванов, Николай Денков и някогашният основен прокурор са му дали обещание политическа кариера, да го включат в листите си и че: „ Нищо не могат да ти създадат! “.

Така Позорният Коцев не е бил под никакъв напън от Прокуратурата пред която е дал 2 пъти пояснения за присъединяване си в контрабандната скица, а напън му е оказан тъкмо от Кирил Петков, Христо Иванов, Николай Денков.

Политическата кариера на Коцев е обещана, тъй като и на тримата простоидиоти им е ясно, че той няма по какъв начин да бъде оставен като основен секретар на Министерство на вътрешните работи при цялостното си компрометиране.

А след тази позорна нечистотия, основният прокурор мигновено би трябвало да арестува Коцев, който се изгаври употребявайки пожалването му като „ предпазен очевидец “, вместо задържан, и се изплю както върху Министерство на вътрешните работи, по този начин и върху прокуратурата.

Afera.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР