Бомба е избухнала в Косово около 6:00 часа сутринта в

...
Бомба е избухнала в Косово около 6:00 часа сутринта в
Коментари Харесай

Страшен взрив разтърси Косово, подозират тероризъм

Бомба е избухнала в Косово към 6:00 часа сутринта в понеделник пред бар в центъра на Фуше Косово (Косовско поле). Не се оповестява за потърпевши.

Нанесени са огромни материални вреди, а случаят е изплашил жители, оповестява „ Klan Kosova “. Полицията е на мястото на детонацията и се води следствие.

„ Някои задгранични посолства в Косово изпратиха вести по имейл до вътрешния си личен състав да заобикалят тапите и огромните търговски центрове, защото има заплаха от терористична офанзива в края на ноември “, написа косовският албански ежедневник „ Бота сот “ в събота. Евентуалната дата за офанзива е избрана за края на този месец, по-точно за 30 ноември 2021 година Местната полиция следи подозрителни региони.

За тяхната лична сигурност всички чиновници на задграничните посолства се поучават да не посещават регионите на огромните търговски центрове. Източници в полицията потвърдиха, че са били помолени да усилят силите си към тези огромни търговски центрове, където евентуално е планувана офанзива, само че не е обезпечена проведена оперативна интервенция. Повечето служители на реда сега следят региона към тези центрове.

Днешното нахлуване е категоризирано като " допустима терористична офанзива ". Официално обаче косовската полиция не е удостоверила нищо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР