Большой Московский Цирк показва ново шоу в Русе, Пловдив и

...
Большой Московский Цирк показва ново шоу в Русе, Пловдив и
Коментари Харесай

Большой Московский Цирк показва ново шоу в Русе, Пловдив и София

Большой Московский Цирк демонстрира ново шоу в Русе, Пловдив и София
След невероятния триумф на високотехнологичните стратегии “Circus 2.0 ” и “UFO ”, “Большой Московский Цирк ” стремително се завръща с разтърсващ двучасов шоу театър “OFU - ПРИЗЕМЯВАНЕТО ”, който ще бъде показан пред българска аудитория за първи път.

Премиерните представления в България са на 21 март в Русе, на 24 март в Пловдив и на 26 март в София.

Зрителите, които съумяха да се снабдят с билет за невероятното шоу “UFO ”, преди две години, още приказват за увлекателната история на индивида, отвлечен от извънземни. Програмата “OFU – ПРИЗЕМЯВАНЕТО ” обръща сюжета наобратно и споделя за извънземно, инцидентно попаднало на планетата Земя. Неочаквани сюжетни обрати, рискови завършения, каскади с коне и кучета, “агенти в черно ” и едно изгубено извънземно.

Декорите на спектакъла, надвишат упованията и на най-взискателния фен. Освен гигантска летяща паница, на арената ще видите голям лунапарк, строителен кран, хиподрум, украсителен руски цирк, Третяковска изложба и лаборатория за проучване на извънземни. Шоу спектакълът ще остави трайна диря в съзнанието ви с невиждани циркови номера, каскади с животни, впечатляващи видео и лазерни резултати, обилни костюми, авторска музика и доста други изненади.

Мащабната продукция наброява повече от 100 души – акробати, еквилибристи, фокусници, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най-хубавите циркови актьори в света, водещи имена на съветския цирк, лауреати на влиятелни фестивали и майстори на спорта от интернационална класа.
 Большой Московский Цирк демонстрира ново шоу в Русе, Пловдив и София Большой Московский Цирк демонстрира ново шоу в Русе, Пловдив и София / БГНЕС
Основатели на "Болшой Московский Цирк" са Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни – безспорни водачи по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на феновете им надвишава 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на съветския Форбс, двамата са режисьори на спектаклите на "Болшой Московский Цирк". Фен базата на “Большой Московский Цирк ” е голяма – от международни рок митове като Мерилин Менсън, до политическата фигура номер 1 в Русия - Владимир Путин. Кралското семейство на Монако не пропуща спектаклите на трупата, когато са във Франция.

„ Большой Московский Цирк ” няма еквивалент в света и предлага неповторимо представление за дребни и огромни. Деца до 7 годишна възраст се позволяват без билет и право на настрана място (организаторите молят родителите да носят копие от акта за раждане на детето).

Премиерните представления в България са: 21 март Русе Арена “Монбат ”, 24 март Пловдив „ Колодрум ”, 26 март София Арена “Армеец ”. Организатор е "Degris Events". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР