Болярово е пример за паралелна държава, а общината се души

...
Болярово е пример за паралелна държава, а общината се души
Коментари Харесай

ГЕРБ откри паралелна държава и червен октопод и в община Болярово

Болярово е образец за паралелна страна, а общината се души от червен октопод. Това сподели някогашният народен представител от ГЕРБ Антон Тодоров, който продължава с разкритията на ГЕРБ за корупция и шуробаджанащина в общините с кметове на Българска социалистическа партия.

Депутатът Александър Иванов сподели, че кметът на общината Христо Христо е назначил за секретар първата братовчедка на брачната половинка си. Освен това шефът на Спортното сдружение в Община Болярово е синът на кмета, който получава директно финансиране от татко си Христо Христов. Началник отдел на извънредно значимата дирекция " Хуманитарни действия и европрограми " е София Милева, която е сестра на кмета Христо Христов от Българска социалистическа партия, сподели Иванов. Кметът на село Голямо Крушово в общината е назначил пък брачната половинка на кмета Мария Христова за секретар на читалището.

В община Болярово всичко е оплетено като една паяжина, която дълги години не може да се разплете, сподели националният представител от Ямбол Юлиян Папашимов. Той обърна внимание на връзките на ръководителя на Общинския съвет в община Болярово Атанас Дженков. " Ще стартира с неговата брачна половинка Йовка Дженкова, която е шеф отдел " Управление и на собствеността и териториалното устройство ". Главен експерт в отдел " Проекти и публични поръчки " Татяна Дженкова – Велкова е щерка на ръководителя на Общинския съвет. Общинският консултант и заместник-председател на Българска социалистическа партия – Болярово Златина Николова е с работно място в офиса на сестрата на кмета София Минева, която е шеф отдел " Парламентарни действия и европрограми ".

 Схема на роднинските назначения в община Болярово
© Дневник

Схема на роднинските назначения в община Болярово

Болярово е феодална община от най-лош социалистически вид, заключи Антон Тодоров. Той добави, че не си ли от Българска социалистическа партия, не си от родата на феодалите от Българска социалистическа партия, не получаваш отопление, не получаваш покана за търгове и планове.

" Видяхте какво е в Мездра, виждате какво е в Болярово. Нека да кажем на жителите на Община Болярово – " Ние сме не за вас, ние сме до вас. Разрушете тази цитадела на безчестието и безсрамието ", прикани Антон Тодоров жителите на Болярово, което се управлявава от Българска социалистическа партия от 30 години.

Дали нашите разкрития за общините ще оказват помощ на ГЕРБ за локалните не знам, само че ще помогне за ориентиране на прожекторите, за които някой хора единствено приканват, сподели още Тодоров като отпратка към изявлението на президента Румен Радев.

Тодоров сподели документ от Агенцията за държавна и финансова ревизия (АДФИ) за инспекция в община Златица, която е открила вреди в размер на 33 289 лева, които са вследствие на отговорното държание на Магдалена Величкова Иванова, кмет на Община Златица. Тодоров благодари на локалната организация на Българска социалистическа партия в Сопот, тъй като са изгонили заместник-кмета и са поискали оставката на кмета Деян Дойнов. За Сопот и Златица са част от предходните сигнали на ГЕРБ.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР