Болоня завърши 0:0 с Монца в двубой от 32-ия кръг

...
Болоня завърши 0:0 с Монца в двубой от 32-ия кръг
Коментари Харесай

Второ поредно нулево равенство за Болоня поставя 4-ото място в Серия А под въпрос

Болоня приключи 0:0 с Монца в дуел от 32-ия кръг на италианското състезание, само че второто следващо тъждество без голове слага под риск 4-ото място за отбора на треньора Тиаго Мота. Те имаха серия от осем победи в девет кръга, изненадващо приключена от невъзможност във Фрозиноне и наподобява забавят невероятния си напредък, който им отреждаше място в Шампионската лига с въпросната 4-а позиция.

Домакините започнаха по-активно и Микеле Ди Грегорио трябваше да допре с върха на пръстите си и да извади топката над гредата след остро осъществяване от фаул на Рикардо Орсолини. След което вратарят съумя да избави още по-добре с тотално разпъване при нов удар на Орсолини, този път отиваща топка ниско към далечния низък ъгъл.

Последваха пропуски на Джошуа Зиркзее, както и на Люис Фъргюсън, изпратил същинска бомба от воле при осъществяване на ъглов удар. На другата врата също имаше една заплаха и отново от воле – този път на Андреа Колпани, само че Лукаш Скорупски избави мрежата на Болоня от посещаване на топката.

Втората част не се промени като сюжет – домакините имаха малко повече интензивност в предни позиции, които обаче не съумяха да оползотворят. Дан Ндойе, който смени в 62-ата минута контузения Фъргюсън, изтърва най-чистата обстановка за Болоня след почивката.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР