Болоня записа първа си победа в Серия А от началото

...
Болоня записа първа си победа в Серия А от началото
Коментари Харесай

Болоня обърна Фиорентина за три минути

Болоня записа първа си победа в Серия А от началото на сезона, откакто завоюва с 2:1 семейството си на Фиорентина. Марко Арнаутович бе в основата на триумфа. Той имаше главен принос за изравнителния гол и означи второто попадение. Австриецът е водач при голмайсторите в шампионата с шест попадения.

Това бе първият мач за отбора след уволнението на Синиша Михайлович. Новият треньор Тиаго Мота изгледа дуела от трибуните. Българският гений Димо Кръстев бе на аварийна пейка на Фиорентина, само че не влезе в игра и не записа дебют за “виолетовите ”.

Лукас Мартинес Куарта откри резултата в 54-ата минута. Болоня бързо стигна до цялостен поврат. Арнаутович прати топката напред, Игор позволи груба неточност, което разреши на Муса Бароу да напредне самичък против вратаря и да изравни резултата. Три минути по-късно домакините към този момент водеха. Бароу изведе Касиус отдясно, а той преодоля Мартинес Куарта, макар че останаха подозрения за нарушаване, и откри Арнаутович. Ситуацията бе обсъждана с ВАР, само че съдията реши, че няма нарушаване и попадението на австриеца бе зачетено.

Новакът в Серия А Монца завоюва историческа първа точка в Серия А. Отборът на Валентин Антов приключи наедно 1:1 при гостуването си на Лече. Българският национал остана на аварийна пейка и по този начин и не се появи на терена.

Стефано Сенси изведе Монца напред в резултата в 32-рата минута, само че гостите не съумяха да запазят задатъка си. В началото на втората част 20-годишният Жоан Гонсалес изравни и резултатът остана неизменен до края.

Удинезе пък съкруши Сасуоло с 3:1 като посетител. Давиде Фратези вкара за домакините в края на първата част, а малко по-късно те останаха с човек по-малко след аления картон на Руан Тресолди. Бето изравни за 1:1, а в добавеното време той и Лазар Самарджич прибавиха по още един гол за крайното 3:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР