Болоня удари с минималното 1:0 Интер в мач от 24-тия

...
Болоня удари с минималното 1:0 Интер в мач от 24-тия
Коментари Харесай

Интер с издънка в Италия

Болоня удари с минималното 1:0 Интер в мач от 24-тия кръг на Серия А. Рикардо Орсолини вкара единственото попадение в срещата към четвърт час преди приключването на постоянното време.

След провалянето „ нерадзурите “ остават втори с 47 точки, а водачът Наполи има 18 точки преднина и наподобява няма конкуренция в битката за Скудетото. В същото време Болоня се изкачи до 7-ата позиция с 35 точки.

Още в 12-ата минута домакините означиха, само че попадението не беше зачетено след интервенция на ВАР. Муса Бароу отигра отлично една обстановка и матира вратаря. Радостта на Болоня обаче беше прекратена. Системата ВАР се намеси и откри, че има засада.

По-добрата игра на Болоня продължи. В 18-ата минута шансът покри Интер. Роберто Сориано получи на границата на наказателното поле и насочи доста рисков удар, който се отби от напречната греда.

До почивката нулевото тъждество се резервира и интригата в мача напълно остана за вторите 45 минути. В 56-ата минута Интер имаше съществени искания за дузпа, единствено че основният арбитър реши, че няма учредения да уточни бялата точка.

В 76-ата минута пристигна решаващият миг в дуела. Рикардо Орсолини беше изведен в наказателното поле. Той бързо се ориентира и прати топката неспасяемо под напречната греда. Никакви шансове за вратаря на миланци Андре Онана.

До края опитите на Интер да предотврати загубата не се увенчаха с триумф. Болоня запази нежния си задатък и с трите точки даде поръчка, че може да претендира за присъединяване в европейските клубни шампионати следващата година.

В идващия кръг от Серия А Интер посреща Лече, до момента в който Болоня гостува на Торино.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР