Болоня постигна убедителна победа с 4:1 в дербито на област

...
Болоня постигна убедителна победа с 4:1 в дербито на област
Коментари Харесай

Болоня с мощна победа в местното дерби с Парма

Болоня реализира безапелационна победа с 4:1 в дербито на област Емилия-Романа против. Двата отбора се изправиха един против различен на " Ренато Дал'Ара " в последния мач от 2-ия кръг в Серия " А ". Звездата на мача бе нападателят на домакините, който осъществя първите два гола за своя отбор в 16-ата и 32-ата минута, а по-късно асистира и за попадението на в 56-ата минута. върна един гол в 67-ата минута, нов 90-ата минута вкара четвърти гол за Болоня.

Домакините стояха по-добре още през цялото време. В 16-ата минута те откриха резултата. След центриране от корнер топката бе продължена към Сориано, който на далечната греда стреля с глава и прати топката зад голлинията, макар намесата на вратаря.

В 32-ата минута Болоня удвои. Сориано по чудноват метод направи двойно подаване с халфа на гостите Ернани, след което с удар от границата на пеналта вкара за 2:0.

Резултатът стана типичен в 56-ата минута, когато Сориано изведе Сков Олсен, който без закъснение стреля във вратата за 3:0.

Парма съумя да върне един гол след груба неточност на вратаря, който подаде топката на Гастон Бругман, той пък без закъснение изведе Ернани на стрелкова позиция и бразилецът не сгреши за 3:1.

В 76-ата минута обаче пармалатите останаха в понижен състав, откакто спря откъсващия се Родриго Паласио и получи червен картон.
В добавеното време на мача Болоня заби и четвърти гол във вратата на противника. След многоходова композиция Паласио получи в наказателното поле и с диагонален удар оформи крайното 4:1.

Така Болоня записа първа победа за сезона и към този момент има 3 точки в актива си, до момента в който Парма се озова на дъното на таблицата с нулев актив досега.

Серия А 2 кръг, понеделник 28 септември  Болоня 4:1краен резулат  Парма
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР