Болоня постигна минимална победа с 1:0 над Козенца в среща

...
Болоня постигна минимална победа с 1:0 над Козенца в среща
Коментари Харесай

Арнаутович и Болоня елиминираха Козенца, Андреа Христов не игра

Болоня реализира минимална победа с 1:0 над Козенца в среща от втория кръг на шампионата за Купата на Италия и в идната фаза ще се изправи против Козенца. Единствения гол вкара Никола Сансоне в 64-ата минута.

Българският национал Андреа Христов беше в групата на Козенца, само че не се появи в игра. Като титулят за Болоня пък стартира Марко Арнаутович, който може да премине в Манчестър Юнайтед. Австрийският нападател пропусна няколко положения и получи жълт картон след почивката.

“Гордеем се, че клуб като Манчестър Юнайтед демонстрира интерес към наш футболист. Ние обаче не считаме да се разделяме с Марко. Искаме той да остане в тима, тъй като е основна част от плана ни. Не става въпрос за пари ”, разяснява спортният шеф на Болоня Марко ди Вайо.

В третия кръг е и Кремонезе. Новакът в Серия “А ” надделя с 3:2 Тернана. Автогол на Лука Богдан в 12-ата минута даде преднина на домакините, а в средата на полувремето те към този момент водеха с 2:0 след прецизен изстрел на Давид Окереке. Тернана изравни единствено за три минути след почивката с попадения на Пиетро Ровалия и Антонио Паулумбо. Успеха на Кремонезе донесе Джакомо Куалиата в 60-ата минута.

Следващият противник на отбора от Кремона ще е Модена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР