Болоня победи Лацио с 2:0 в мач от 24-ия кръг

...
Болоня победи Лацио с 2:0 в мач от 24-ия кръг
Коментари Харесай

Болоня срази Лацио на Ренато Дал`Ара, Михайлович отново не даде шанс на Антов

Болоня победи Лацио с 2:0 в мач от 24-ия кръг на Серия А. Българският национал Валентин Антов още веднъж не получи късмет от Синиша Михайлович и изгледа дуела от пейката. Домакините съумяха да продължат серията си и тя към този момент е пет мача, в които не познават провалянето.

„ Римските орли “ стартираха нападателно дуела и в 11-ата минута Сергей Милинкович-Савич бе покрай откриването на резултата, само че изстрелът му от директен свободен удар мина на сантиметри от десния непряк дирек.

В 16-ата минута гостите получиха дузпа за нарушаване на Николас Домингес. Зад топката застана Чиро Имобиле, само че голмайсторът на Лацио бе спрян от Лукаш Скорупски.

Две по-късно Болоня откри резултата. Инрахима Мбайе се озова на отлична стрелкова позиция и с удар в десния ъгъл осъществя във вратата на Пепе Рейна.

Домакините имаха добра опция да удвоят преднината си в края на първото полувреме, само че вратарят на гостите се намеси уверено след удар на Николас Домингес.

В 64-ата минута Болоня осъществя ново попадение. Муса Бароу центрира в наказателното поле, където Никола Сансоне с превъзходен удар от въздуха вкара за повторно топката в мрежата на Пепе Рейна.

В заключителните минути на дуела Лацио обсади вратата на домакините, само че Сергей Милинкович-Савич и Филипе Кайседо не съумяха да намерят задачата.

С успеха Болоня се изкачи на 11-ата позиция в Серия А с актив от 28 точки, до момента в който Лацио пропусна шанса да се настани в тройката и остана шести с 43.

function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР